LG G4'ün Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Güney Koreli üretici devi LG’nin 29 Mayıs’ta satışa sunacağı G4 modelinin fiyatı nihayet belli oldu.

LG G4'ün Türkiye Fiyatı Belli Oldu

LG’nin 29 Mayıs’ta satışa sunacağı G4 modelinin fiyatı nihayet belli oldu. Fiyat aralığıyla bizleri şaşırtmayan LG G4 satış fiyatı hakkında detaylar haberimizde.

Tüm dünyaya aynı anda tanıtılan yeni nesil akıllı telefon LG G4’ü tasarım, malzeme ve kamera konusunda oldukça başarılı bulmuştuk. 6 çekirdekli Snapdragon 808 ile birlikte gelen cihaz, bazı özellikleriyle rakiplerinden bir adım önde geliyor. Çıkarılabilir pil, microSD kart desteği ve daha fazla pil gücü gibi kullanıcıların önem verdiği özelliklerle gelen cihazın en çok da fiyatı merak ediliyordu.

Lansmandan sonra bir teknoloji marketin sitesinde LG G4’ün 2399 TL’den listelendiğini ve birkaç saat içinde siteden kaldırıldığına şahit olmuştuk. Kullanıcıların tepkisini ölçmek adına yapılan bu girişimden sonra, LG G4 Türkiye’de 2199 TL’den satışa sunuluyor. Oldukça normal bir fiyatla satışa sunulacak cihaz bazı kullanıcıları sevindirecek gibi görünüyor. Bir başka sevindirici haber daha verelim; LG G4’ün deri ve seramik arka kapaklı versiyonları arasında fiyat farkı bulunmuyor.

LG G4 Mini Daha Ekonomik LG G4 Modeli Olarak Karşımıza Çıkacak

Grand Theft Auto 5'e 10 Yeni Görev Geldi!

YORUMLAR