LG'nin CES 2016'da Sergileyeceği Ürünlere Hayran Kalacaksınız

CES 2016'yaklaşıyor. Teknoloji devleri yeni ürünlerini sergilemek için stantlarında hazırlıklara başladılar, bunlara süper ürünleriyle LG 'de dahil.

LG'nin CES 2016'da Sergileyeceği Ürünlere Hayran Kalacaksınız

CES 2016 yaklaşıyor. Teknoloji devleri yeni ürünlerini tanıtmak ve biraz da merak uyandırmak için stantlarında neleri sergileyeceklerini fısıldamaya başladılar bile. LG'nin bazı ürünleri ise insanı heyecanlandırıyor.

6-9 Ocak tarihinde Las Vegas'da düzenlenecek olan CES 2016 (Consumer Electronics Association) Fuarına sayılı gün kalmışken teknoloji devleri büyük silahlarını stantlara dizmeye hazırlanıyorlar. LG'de bu firmalardan biri. Geçtiğimiz günlerde LG G5 ve V10 akıllı telefonlarının CES 2016'da görücüye çıkacağını yazmıştık. Ancak LG'nin çeyizinde daha birçok yenilik var. Dev üretici CES 2016'da 4K monitörler ve süper hafif dizüstü ürünleriyle tüketiciyi etkilemeye çalışacak.

LG fuara üç adet 21:9 görüntü oranında Ultrageniş monitörle katılacağına ve bunların 4K çözünürlükten daha küçük olmayacağını resmen açıkladı. Durun, hepsi bu kadara da değil. LG CES 2016'da 15.6 inçlik 6'ıncı nesil Intel yonga taşıyan süper ince ve hafif bir dizüstü bilgisayar da getirecekmiş. Bu bilgisayarın 900 gram ağırlığında olacağı da söyleniyor.

CES 2016 bu sene oldukça ilginç ürünlere sahne olabilir. Heyecanla bekliyoruz.

LG Yeni G5 ve V10 Cihazlarına Ağırlık Veriyor G Flex 3 Rafa Kalkıyor


YORUMLAR