MediaGet

MediaGet

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 1,112,527
  • DOSYA BOYUTU 2.8 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici MediaGet

Bittorrent istemcisi MediaGet ile aradığınız medya dosyalarını kolayca bularak hızlıca bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Geniş medya arşiviyle aradığınız film, oyun ve müzik dosyalarını hızlıca bulmanızı sağlayacak MediaGet, son dönemde kullanıcı sayısını giderek artıran bir torrent istemcisi. Kullanışlı bir arayüzü olan programla işlemler kolay ve hızlı şekilde tamamlanabiliyor.

MediaGet İndir

Film, müzik, oyun ve program kategorilerine ayrılmış dosyaları gelişmiş filtreleme seçenekleriyle hızlıca bulabilirsiniz. Aradığınız medya dosyalarını bulduktan sonra indirme işlemi seri bir şekilde başlayacaktır. İndirdiğiniz dosyaları çalıştırmak için MediaGet'in entegre bir medya oynatıcısı bulunuyor. Bu medya oynatıcı ile henüz inmekte olan dosyaları çevrim içi ortamda oynatabilirsiniz. İndirdiğiniz filmleri ve müzikleri de program içerisinden çalıştırabilirsiniz.

Torrent takibi yapabilen araçları sayesinde en hızlı inen, en çok rağbet gören dosyaları seçebilirsiniz. MediaGet'in içerisinde bir medya kütüphanesi mevcut. İndirilen medya dosyalarıyla kendi arşivinizi oluşturarak düzenleyebiliyorsunuz. Gelişmiş arama filtresi dosyalara hızlı ulaşım sağlıyor. Aradığınız medya dosyalarını kolayca bulup, hızlıca indirmek isterseniz MediaGet programından yardım alabilirsiniz.