Meğer Patlayarak Bir Çocuğu Yaralayan Samsung Galaxy Note 7 Değilmiş

Bir çocuğun yaralanmasına sebep olan telefonun Note 7 değil; bir başka Samsung modeli olduğu ortaya çıktı.

Meğer Patlayarak Bir Çocuğu Yaralayan Samsung Galaxy Note 7 Değilmiş

Cumartesi akşamı ortaya çıkan haberde, bir çocuğun video izlediği sırada patlayan Note 7 ile yaralandığı ve cihazın ufaklığın vücudunda yanıklar olmasına sebep olduğu söylenmişti. Fakat dün çocuğun dedesi tarafından yapılan açıklamayla patlayan telefonun Note 7 olmadığı ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Note 7, sahip olduğu üstün donanım ve yazılım özelliklerinden ziyade patlamasıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Telefonda kullanılan bataryanın sıkıntılı olması sebebiyle telefon olur olmadık yerlerde alev alıyor ve çeşitli zararlar verebiliyor. Yaşanan ilk birkaç olaydan sonra bütün telefonları geri çağıran Samsung, halihazırda Note 7 sahibi olanların da telefonlarını iade etmesini istemişti. Bütün bunlar yaşanırken, New York'ta yaşayan altı yaşındaki bir çocuğunda Note 7 yüzünden yaralandığı haberi, her şeyin tuzu biberi olmuştu.

Çocuğun dedesi John Lewis, çıkan ilk haberlerde gördüğü yanlışlığı düzeltmek için yeni bir açıklama yaptı. Lewis, New York Post'un yazdığının aksine patlayan telefonun Note 7 olmadığını söyledi. Çocuğun video izlediği telefonun Samsung Galaxy Core Prime olduğu söyleyen dede, bütün ailenin Samsung kullanmasından kaynaklı bir hata olabileceğini de sözlerine ekledi. Çıkarılabilir bir bataryası olan ve bugüne kadar herhangi bir patlama haberinin konusu olmayan Core Prime, bundan sonra Samsung'un başını yakalabilir.

Note 7 Altı Yaşındaki Bir Çocuğu Yaraladı

Samsung Galaxy Note 7 Yine Patladı ve Bu Sefer Bir Cip Yandı!

Samsung Galaxy Note 7’lerin Satışı Durduruldu Cihazlar Geri Çağırılıyor 

YORUMLAR