Meizu Pro 6 Sınırları Zorluyor ve 6 GB RAM ile Geliyor

Çinli telefon üreticisi Meizu, 4 ve 6 GB RAM'li Meizu Pro 6 modeli üzerinde çalışıyor.

Meizu Pro 6 Sınırları Zorluyor ve  6 GB RAM ile Geliyor

Çinli üretici Meizu'nun yeni amiral gemisi Meizu Pro 6 modeli gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Telefon üst seviye özelliklere sahip olacak.

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan 6 GB RAM'li telefonların arasına bir yenisi daha ekleniyor. Çinli şirket Meizu'nun son amiral gemisi Meizu Pro 6, 6 ve 4 GB RAM'li iki farklı seçenecek ile piyasaya çıkacak. Ayrıca telefon sahip olduğu özelliklerle de diğer amiral gemilerini de aratmayacak. Çin haber sitesi GizmoChina'dan sızan habere göre telefonun tasarımı da iddialı olacak.

Meizu'nun yeni amiral gemisi olacak olan telefon bazı önemli özellikleri de bünyesinde barındıracak. Telefon 3D Touch, edge ekranı gibi önemli eklentilere sahip olacak ve tasarım olarak kullanıcılarını memnun edecek. Ayrıca telefonda Samsung'un Galaxy S7'de kullandığı yonga seti kullanılacak. 

Meizu Pro 6 Özellikleri

Telefon, Samsung'un ürettiği Exynos 8890 yonga setini kullanacak ve performans olarak kullanıcılarını tatmin edecek. Full HD ekrana sahip olacak olan telefon 4 ve 6 GB RAM desteğiyle gelecek. 64 ve 128 GB'lık depolama alanına sahip olacak olup aynı zamanda 3D Touch özellliğine de sahip olacak. Ayrıca telefonda bir de hızlı şarj teknolojisi yer alacak. Telefonun Ubuntu işletim sistemiyle gelmesi ise olası durumlardan birisi.

Xiaomi'nin Yeni Amiral Gemisi Mi 5'i Şimdiden 14.4 Milyon Kişi Almak İstiyor!

Xiaomi Redmi Note 3 Snapdragon Sürümü Tanıtıldı

YORUMLAR