Müjde! GTA 6 İlk Kez Göründü!

Grand Theft Auto 6 için ilk ipucu Tim Neff'in yaptığı özgeçmiş güncellemesi ile ortaya çıktı. İşte ayrıntılar:

Müjde! GTA 6 İlk Kez Göründü!

Uzun süredir dört gözle beklenen Grand Theft Auto 6 ya da GTA 6 hakkında ilk elle tutulur bilgi ortaya çıktı. Red Dead Redemption 2'de aktör olarak çalışmaya devam eden Tim Neff, özgeçmişinde yaptığı değişiklik ile GTA 6'nın ilk resmi haberini de dolaylı olarak vermiş oldu. 

2013 yılında önce Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülen Grand Theft Auto 5, sonrasında Playstation ve Xbox One'a çıkmış ve uzun baskılar sonucunda PC platformu için de yayınlanmıştı. 2013'ten bu yana çok satanlar listesinden hiç inmeyen, yapımcısına ve dağıtımcısına milyarlarca dolar kazandıran GTA 5'in ardından stüdyonun GTA 6 çalışmalarına hemen başladığı haberleri de gelmeye başlamıştı. Bugün o çalışmaların ilk somut ipucu da ortaya çıktı. 

Rockstar'ın geliştirme sürecinde olduğunu duyurduğu ve 2018 yılında piyasaya sürüleceği söylenen Red Dead Redemption 2'de rol alan ve motion capture çalışmalarına katılan aktörlerden bir tanesi olan Tim Neff, özgeçmişinin yer aldığı internet sitesinde küçük bir güncelleme yaparak, çalıştığı işler bölmesini güncelledi. Daha önce Mercinary Insurance ve Reborn gibi işlerde çalışan Neff, Red Dead Redemption 2'nin hemen üzerine de Grand Theft Auto 6 yazdı. 

Bu değişikliklerden sonra GTA 6'nın Motion Capture çalışmalarının şimdiden başladığı da iddia edildi. Fakat GTA serisinin dağıtımcısı Take-Two ya da geliştiricisi Rockstar'dan henüz GTA 6'nın geliştirildiğine dair resmi bir bilgi gelmedi. 

GTA 6 Brezilya'da Satışa Sunuldu

GTA 6 Çıkış Tarihi ve Nerede Geçeceği Sızdırıldı!

GTA 6'nın Geçeceği Söylenen 3 Şehir

YORUMLAR