Multi Virus Cleaner

Multi Virus Cleaner

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 280,737
  • DOSYA BOYUTU 1.17 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici VirusKeeper

Bilgisayarınıza bulaşmış zararlı yazılımlara ve virüslere karşı bilgisayarınızı temizlemenize yarayacak ücretsiz bir temizleme yazılımı.

Multi Virus Cleaner yazılımı kullanıcılara sunulmuş ücretsiz bir virüs ve zararlı yazılım temizleme programıdır. Program sayesinde veritabanına girmiş Trojan , Worms vs. gibi zararlı nesneleri temizler.

6.000 çeşit zararlı içeriği tanıma özelliğine sahiptir. Eğer sisteminizde bunlardan varsa uyarı vererek tarama yapar ve bulduklarını siler. 

Tarama özellikleri kullanıcıların isteklerine göre düzenlenmiştir. İsterseniz sisteminizde hızlıca bir tarama yapabilir veya Full Scan  özelliği sayesinde sisteminizi tam olarak kontrolden geçirebilirsiniz. 

Kullanıcı için oluşturulan yüz çok basittir. Bu sayede programı hiç bilmeyen bir kişi bile çok rahat şekilde kullanabilir.

Not: Program virüsten koruma yazılımı değildir. Sisteminizdeki veritabanında bulunan virüsleri temizleme yazılımıdır. 

Önemli:

Program kurulum sırasında tarayıcı anasayfalarınızı, varsayılan arama motorlarınızı değiştirmek için ve internet üzerinden tarayıcı araç çubuğu indirmek için öneride bulunur. Programın çalışması için bu eklentileri onaylamanız gerekli değildir.