MusicCut

MusicCut

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 95,021
  • DOSYA BOYUTU 3.46 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici MusicCut

MusicCut sayesinde müzik ve videolarınızı parçalara ayırabilir, uzun şarkılardan kısa parçacıklar elde edebilirsiniz. Videolarınızın içerisindeki ses dosyasını da ayırabilirsiniz.

MusicCut küçük boyutuna karşın oldukça etkili bir müzik ve video editörüdür. Müziklerinizde istediğiniz kısmı kesebilir, parçalara ayırabilirsiniz. Örneğin dilediğiniz şarkının sadece nakaratını kullanmak istiyorsunuz. MusicCut sayesinde şarkının nakaratını kesebilir ve kullanabilirsiniz.

MusicCut yalnızca müziklerinizi düzenlemekle kalmaz. Videolarınızın içerisindeki ses dosyasınıda videodan ayırıp yalnızca ses dosyası olarak kullanmanızı da sağlar. Videolarda beğendiğiniz müzikleri bu programla birlikte bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Program MP3, WMA, WAV, AMR, WMV, AVI, MPG, 3GP, MP4, FLAC, OGG, WMV, MOV gibi dosya uzantılarını destekler.

Kullanım: Bir müzik dosyasını file>open ile açın. Müzik yüklenince programın üstündeki turuncu renkteki çubuklar ile keseceğiniz yerin başlatmak istediğiniz yere getirin. Daha sonra pause ile durdurun ve pause butonunun sağındaki butona tıklayın ardından bitireceğiniz kısma gelin ve bitiş işaretine basın. Sağ alttaki save (kaydet) butonuna basın. Kayıt türünü seçin ve kaydedin. Parça kalitesinde kayıt yapıyorsunuz.