MWC 2016 Öncesi En Son Samsung Galaxy S7 Dedikodusu

Samsung'un yeni amiral gemisi S7, microSD kart girişine sahip olacak.

MWC 2016 Öncesi En Son Samsung Galaxy S7 Dedikodusu

Mobil Dünya Kongerisi'ne 1 gün kala Samsung'un son amiral gemisi Galaxy S7 hakkında şok bir iddia daha ortaya atıldı.

Şu ana kadar hakkında pek çok haber yapılan amiral gemisi S7 ve S7 Edge resmi olarak yarın tanıtılacak. Tanıtımdan önce neredeyse tüm özellikleri açığa çıkan telefon hakkında yeni bir iddia daha gündeme geldi. Telefonda microSD kart yuvası olup olmayacağı büyük bir merak konusuydu. Ancak, sızan bir görsele göre telefonun microSD kart desteği olacağı görülüyor. Güney Koreli üretici, 2015 yılında amiral gemisi alıp "bunun microSD girişi nerede?" diye yükselen yakınmaların önünü kesmek için böyle bir hamle yapmış olabilir.

Samsung'un yeni amiral gemisi henüz tanıtılmadan beklentileri yukarı çıkardı. Suya dayanıklılık, yüksek özellikli kamera derken oldukça iddialı bir telefon görebiliriz. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda sızan AnTuTu testlerine göre de yüksek performans ürünü bir telefon görebiliriz. S7'nin kutu açılışı ilk kez yarın yapılacak. Eğer bu açılışı canlı olarak izlemek istiyorsanız "Samsung Galaxy S7 Tanıtım Etkinliği 360 Derecelik Canlı Yayından Takip Edilebilecek" haberimizi ziyaret etmenizi öneririz.

MWC 2016'da pek çok firma yeni nesil teknoloji ürünlerini tanıtacak ve biz de Tamindir ekibi olarak bu haberleri sizlere anlık olarak sunacağız. Gelişmeleri Tamindir sayfaları üzerinden takip edebilirsiniz. Takipte kalın.

Samsung Gear S2 Classic 3G (eSIM) Modeli Tanıtıldı

Ekranı Hiç Kapanmayan Samsung Galaxy S7 Geliyor!

YORUMLAR