MyColors

MyColors

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 36,753
  • DOSYA BOYUTU 38 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici StarDock

Windows XP veya Vista işletim sisteminizin görünümünü baştan aşağı değiştirmek istiyorsanız bu alternatif, güvenilir ve ücretsiz masaüstü yöneticisi en ideal çözüm. Mevcut olan Diamond teması ile Windows'unuzu tamamen değiştirecek

MyColors ile Windows'unuzdaki tüm görünümü komple değiştirebilirsiniz. Stardock firmasının yeni yazılımı olan bu program ile birbirinden güzel temaları Windows'unuza yükleyebilir ve bu sayede Windows'unuzu kişiselleştirebilirsiniz. MyColors, Windows'unuzun GUI'sini, ikonlarınızı, duvar kağıdınızı değiştirir ve masaüstünüze yeni eklentiler getirir.

Hiçbir sistem dosyasını değiştirmemesi dolayısıyla da çok basit bir şekilde programın içinden yine eski Windows görünümünüze dönebilirsiniz.

MyColors, Diamond teması ile birlikte gelir ve bu tema ile XP'nizin klasik görünümünü inanılmaz şekilde değiştirebilirsiniz. Tamamen farklı bir işletim sistemi görünümü kazanan XP'niz ile artık gözleriniz klasikleşen XP görünümünün dışına çıkacak. Vista'ya da uygulayabileceğiniz bu diamond teması ile Vista'nız da oldukça güzel bir değişim geçirecek.

Önemli! Program ücretsizdir ancak temalar sadece buradan yüklenebilmektedir. Ve bu temaların çoğu ücretsiz olsa bile bazıları ücretlidir. Program yeni olduğu için tema seçenekleri kısıtlı ama zamanla seçenekler de artacaktır.