Ne kadar "Kanka" Bir Kişiliğiniz Var Biliyor musunuz?

İnternet üzerinden ne kadar dost canlısı birisi olup olmadığınızı öğrenebileceğiniz bir hizmet başlatıldı.

Ne kadar "Kanka" Bir Kişiliğiniz Var Biliyor musunuz?

Microsoft yaşınızı tahmin etmeye çalışırken, yeni bir web servisi ne kadar "kanka" bir insan olup olmadığınızı ölçümlemeye çalışıyor.

Microsoft Fotoğraflarınızdan Kaç Yaşında Göründüğünüzü Tahmin Ediyor haberimizde, Microsoft yaşımızı 3 aşağı 5 yukarı tahmin etmeye çalışıyordu. Bu eğlenceli web hizmeti kısa zamanda oldukça ilgi gördü. Şimdi de ne kadar dost canlısı veya "kanka" bir kişiliğiniz var onu ölçümlemek elinizde. How-Dude.me sitesini ziyaret ederseniz bunu öğrenebilirsiniz.

How-Old.net yaşımızı bulmaya çalışıyor, bunu yaparken resimlerimizi tarayarak ortalama bir şeyler tahmin ediyordu. "How-dude.me" ise olayı başka bir boyuta taşıyarak, sizden yüzde kaç "kanka" olur onu bulmaya çalışıyor. Kanka olabilmenin rakamsal bir ölçütü olabilir mi? Bunu sorgulamak aklınıza gelebilir elbet, ancak web sitesinin bu sorunsal ile kaybedecek vakti yok. Ziyaret ederek bunu öğrenebilirsiniz.

How-dude.me, Microsoft’un sitesini neredeyse bire bir taklit ediyor. Fotoğraflarınızdan faydalanarak yüzdelik tahminlerde bulunuyor. İşin daha ilginç tarafı site, LULU olarak bilinen kadınların erkeleri değerlendirdiği bir web hizmeti ve uygulamanın yan ürünü. 

Delivery Hero, Yemeksepeti.com'u Satın Aldı

Çeşitli Firmalardan Gelen Reklam Smslerini Tek Tıkla Engelleyin

Üşengeçler İçin Hızlı İhbar Sitesi Hizmete Açıldı


YORUMLAR