Need for Speed Most Wanted'i Ücretsiz İndirme Şansını Kaçırmayın!

EA'dan kayınço kıyağı! Oyuna bedavadan sahip olmak için kampanyayı kaçırmayın

Need for Speed Most Wanted'i Ücretsiz İndirme Şansını Kaçırmayın!

Oyuncular tarafından zaman zaman sert eleştirilere maruz bırakılan Electronic Arts kötü prestijini yenmek ve oyuncu topluluğunun gönlünü almak adına güzel bir kampanya başlattı. 2012 yılında Criterion Games tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan yarış oyunu Need for Speed Most Wanted kısa bir süreliğine oyunculara Electronic Arts'ın oyun platformu Origin üzerinden tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Electronic Arts kampanya süresinin ne zaman biteceği hakkında herhangi bir bilgi paylaşmamakta; yani On the House adını taşıyan kampanyanın her an bitebilme ihtimali mevcut. Bu nedenle oyunu indirmek için hızlı davranmanızı ve oyunu en kısa süre içerisinde Origin hesabınıza eklemenizi tavsiye ediyoruz.

Oyunu nasıl ücretsiz olarka indirebileceğinizi bu yazımızdaki resimli anlatımdan faydalanarak öğrenebilirsiniz:

Need for Speed Most Wanted Nasıl Ücretsiz İndirilir?

Electronic Arts'ın oyunculara geçici bir süre için bedava sunduğu 2012 yılında geliştirilmiş olan Need for Speed Most Wanted aslında Need for Speed Most Wanted adını taşıyan ilk oyun değil. Electronic Arts 2005 yılında da bir Need for Speed Most Wanted oyunu yayınlamıştı. Ücretsiz indirmeye açılan Need for Speed Most Wanted versiyonu bu klasik versiyona göre daha gelişmiş grafikler ve açık dünya tabanlı bir yapı içeriyor. Oyunda heyecanlı polis kovalamacaları, lisanslı gerçek arabalar bizi beklerken şehrin en hızlı yarışçısı olmak ve saygınlık kazanmak için adımızı polisin arananlar lisstesinin en yukarılarına taşımaya çalışıyoruz.

Electronic Arts'ın "Bendensiniz gençler" diyerek başlattığı On the House kampanyasında daha önceden Red Alert 2 ve genişleme paketlerinin de ücretsiz olarak oyunculara sunulduğuna tanık olmuştuk. Yeni kampanya sayesinde Need for Speed Most Wanted'ı dilerseniz tek başınıza, dilerseniz online olarak oynayabilirsiniz.

YORUMLAR