Nexus 5 Durdurulamıyor, AnTuTu Testinde Samsung Galaxy S6’ya Nal Toplattı

AnTuTu test sonuçlarına bakılırsa yeni Nexus 5 üzerinde Snapdragon 810’dan farklı bir işlemci yer alacak

Nexus 5 Durdurulamıyor, AnTuTu Testinde Samsung Galaxy S6’ya Nal Toplattı

Nexus 5 hakkında şimdiye kadar konuşulan herşey dün yapılan testler sonucunda daha fazla kesinlik kazandı. Nexus 5’in test sonuçlarını geçebilecek bir akıllı cihaz bulunamadı.

Nexus 5 AnTuTu testlerinde piyasadaki tüm akıllı cihazları geçerek 85 bin puan tutturdu. AnTuTu testi sayesinde telefonların farklı bileşenlerinin hızını ve genel performansını puana dönüştürüp, diğer mobil cihazlarla karşılaştırabiliyorsunuz.

Yeni Nexus 5’in AnTuTu testi sonuçları internete sızdı. Nexus 5, AnTuTu testi puanlamasında kategoriler toplamında 85.530 puan alarak Galaxy S6'ya ciddi bir fark attı. Samsung Galaxy S6, 68.156 puanla AnTuTu’nun bir numarasıydı, ancak artık Nexus 5 ile aradaki fark kapatılacak gibi görünmüyor. Meizu MX4 geçen yıl 47.765 ortalama puan ile uzun bir süre AnTuTu testinin zirvesinde yer almıştı ve daha sonra bayrağı Samsung Galaxy S6’ya devretmişti.

AnTuTu sonuçları sanılanın aksine yeni Nexus 5 üzerinde Snapdragon 810’dan farklı bir işlemcinin yer alacağını gösteriyor. Söz konusu işlemci de büyük olasılıkla Snapdragon 820 olacak. 3GHz frekans hızlarına ulaştığı bildirilen özelleştirilmiş 4 adet Kyro çekirdeğinden oluşan bu 64-bit işlemci Nexus 5’e yaramış gibi görünüyor.

Nexus 5 (2015) ve Android M Birlikte Çıkacaklar

Google Nexus 2015'i Huawei'nin Üreteceği Açıklandı

YORUMLAR