Nokia'nın Yeni Akıllı Telefonunun Sinyalleri Verildi

Akıllı telefon dünyasına hızlı bir giriş yapması beklenen Nokia, geçtiğimiz gün yayınladığı bir video ile akıllarda soru işareti bıraktırdı.

Nokia'nın Yeni Akıllı Telefonunun Sinyalleri Verildi

2016 yılında bir kaç akıllı telefonuyla karşımıza çıkması beklenen Finli üretici Nokia'nın YouTube kanalında yayınlanan bir videoda önemli ipuçları yer alıyor.

Geçtiğimiz aylarda Microsoft ile anlaşması biten efsane cep telefonu üreticisi Nokia 2016 yılı içerisinde bir kaç akıllı telefon ile karşımıza çıkabilir. Şu an için söylentiden ibaret olan bu haber, heyecan yarattı. Hatırlayacağınız gibi biz de bu habere oldukça sevinmiş ve Nokia'nın çıkaracağını tahmin ettiğimiz akıllı telefonlara "Nokia Akıllı Telefon Yapsaydı Muhtemelen Piyasada Olabilecek 6 Telefon" haberiyle saygı duruşunda bulunmuştuk.

2016'da mobil dünyaya hızlı bir giriş yapması beklenen Nokia'nın YouTube sayfasında yayınlanan bir video, Nokia'nın artık hazır olduğunun sinyallerini veriyor. Yaklaşık 2 dakika süren videoda çarpıcı açıklamalar ve ilham verici konuşmalar yer alıyor. Ayrıca videoyu dikkatli izlediğimiz zaman Nokia'nın bazı cihazlarını görebiliyoruz. Bu video ile Nokia bizlere bir spoiler vermiş olabilir. Videoda tablet, telefon ve Nokia'nın sanal gerçeklik cihazı OZO VR yer alıyor. Sağlamlık ve kamera kalitesi bakımından oldukça başarılı olan Nokia'nın bu videoyu yayınlamasının ardından, tekrar geri dönüş yapmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Nokia'nın yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İşte Nokia'nın Android Telefonu Nokia C1

Nokia'nın Prototip Akıllı Telefonu İnternete Sızdırıldı

YORUMLAR