Outlast 2 PC Demosu Çıktı, Hemen İndirin!

Outlast 2 PC Demo indirme bağlantısı yazımızda

Outlast 2 PC Demosu Çıktı, Hemen İndirin!

Hatırlayacağınız üzere birkaç gün önce sizlerle Outlast 2 Demo sürümünün PlayStation 4 oyun konsolu için yayınlandığını duyurmuştuk. Outlast 2 için yayınlanan PlayStation 4 demosunun ardından Outlast 2 PC demosunun da kısa bir süre içerisinde yayınlanması muhtemeldi. Bu tahminlerimiz boşa çıkmadı ve oyunun geliştiricisi Red Barrels aradan çok geçmeden Outlast 2 demo sürümünü bilgisayar için de Steam üzerinde yayınladı.

Daha önceden 2016 yılında çıkacağı duyurulan Outlast 2, geliştirilme sürecinin uzaması nedeniyle 2017'ye ertelenmişti. Neyse ki bu üzücü gelişmenin etkisi oyunun demo sürümünün yayınlanmasıyla bir miktar ortadan kalktı.

Outlast 2, serinin ilk oyunundan biraz farklı bir yapıya sahip olacak. Hatırlanacağı üzere ilk Outlast oyununda terk edilmiş gibi görünen bir akıl hastanesini ziyaret ediyor, burada geçen esrarengiz olayları araştırıyorduk. Outlast 2'de ise artık açık arazilere çıkıyoruz. Arizona çölünün ortasındaki bir kasabaya giderek kaybolan hamile bir kadının izini bulmaya çalışıyoruz. Yeni oyunun dikkat çeken bir diğer yönü de oyunun hikayesinde dini motifler işleniyor oluşu. Oyunda Exorcist filmlerini aratmayan sahnelerle karşılaşıyoruz.

Artırılan grafik kalitesiyle birlikt gelen Outlast 2'nin demo sürümünde oyunun bir bölümünü oynayarak oyun hakkında fikir sahibi olabiliyoruz. Oyunun demosu Steam üzerinden indirilmekte. İndirme sayfasına erişmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

Eğer Steam üzerinden daha önce herhangi bir oyun indirmediyseniz bu yazımızdan Steam üzerinden nasıl oyun indirebileceğinizi öğrenebilirsiniz:

Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

YORUMLAR