PES 2016 Ücretsiz Versiyonu PS3 ve PS4 için Çıktı

PES 2016 ücretsiz versiyonu PS3 ve PS4 için çıkış yaptı. Ayrıntılar için tıklayın!

PES 2016 Ücretsiz Versiyonu PS3 ve PS4 için Çıktı

Konami tarafından geliştirilen ve dünyanın en çok oynanan futbol oyunları arasında yer alan PES 2016'nın ücretsiz versiyonu çıktı. PlayStation 3 ve PlayStation 4 konsolları için çıkarılan ücretsiz versiyonda oyuncular kısıtlı özellikler olsa bile oyunu diledikleri gibi oynayabilecekler.

PES 2016 oynamak isteyipte herhangi bir ödeme yapmak istemeyen oyuncular için güzel haber Konami'den geldi. Bu ayın başlarında duyurulan PES 2016 ücretsiz versiyonu bugün itibariyle Playstation 3 ve PlayStation 4 için yayınlandı. Yayınlanan bu versiyonu giriş seviyesi bir profesyonel futbol oyunu olarak tanımlayabiliriz. 

Sadece 7 takımı seçebileceğimiz oyunda Bayern Munich, Juventus, AS Roma, Brezilya ve Fransa Milli Takımı bulunuyor. Ayrıca, eksiksiz antrenman modu aktif ve myClub özelliğine sınırsız erişilebiliyor. Ek olarak, PES 2016 ücretsiz versiyonu online ve offline olarakta oynanabiliyor ve ilerleyen zamanlarda gelecek olan tüm güncellemeleri de alacak. 

Eylül 15'de çıkan PES 2016 PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapmıştı. Sadece PlaysStation konsollarına gelen ücretsiz versiyonun diğer platformlara ne zaman geleceği ise bilinmiyor. 

YORUMLAR