PewDiePie 50 Milyon Aboneye Ulaştı, Hesabını Silmekte Kararlı

PewDiePie, bugün 50 milyon abone sayısına ulaştı. Bu akşam 20:00'de hesabını silecek mi hep birlikte göreceğiz.

PewDiePie 50 Milyon Aboneye Ulaştı, Hesabını Silmekte Kararlı

YouTube'un en popüler kanalı PewDiePie, bugün 50 milyon abone sayısına ulaştı. İnternet tarihinde bir dönüm noktasına imza atan kanalın akibeti ise merak ediliyor. Çünkü PewDiePie, 50 milyon takipçiye ulaşması durumunda hesabını sileceğine dair bir açıklama yapmıştı. Bugün ise Twitter'dan akşam saatlerinde hesabını kapatmakta kararlı olduğunu belirten bir twit attı. Türkiye saatiyle akşam 20:00'da hesabın silindiğine resmen tanık olabiliriz.

Bu haftanın başında PewDiePie, YouTube'un vermiş olduğu hizmetteki değişikliklerin kendi videolarını ve takipçilerini etkilediğini açıklayan bir video paylaşmıştı. Video'nun sonunda ise hesabını sileceğini belirtiyordu. Kanal silmek, YouTube'da belli bir abone sayısına ulaşan içerik oluşturucuları için çok zor bir karar. PewDiePie'ın bu çıkışı popülist bir yaklaşım mı bilmiyoruz ama bu akşam 20:00'da öğrenebilme imkanımız olacak. Attığı twitte bakarsak ciddi gibi görünüyor ama şov dünyasında bu tip blöfleri çok gördük:

Youtube, son zamanlarda sistem üzerinde yaptığı değişiklikler ile önerilen videolar sistemini değiştirmiş ve birçok ünlü ismin videolarındaki izlenme sayıları düşmüştü. Eğer PewDiePie'ın tutumu ciddiyse YouTube bir hamle yapacak mı hep birlikte göreceğiz. 

PewDiePie, Warner Bros'tan Rüşvet Aldığı İddialarına Küfürlerle Karşılık Verdi!

PewDiePie 50 Milyon Takipçiye Ulaşınca Hesabını Silecek mi?

YORUMLAR