Picture Collage Maker Pro

Picture Collage Maker Pro

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 41,849
  • DOSYA BOYUTU 102.3 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici PearlMountain Software

Picture Collage Maker Pro, dijital fotoğraf arşivinizi eşsiz kolajlara dönüştürebileceğiniz profesyonel bir kolaj hazırlama programıdır.

İhtiyacınız olan araçlara sahip olduktan sonra benzersiz kolajlar hazırlamak gerçekten çok eğlenceli olabilir. Bu noktada Picture Collage Maker Pro, kullanıcılara kolaj hazırlamak için ihtiyaç duyacakları tüm araçları bir arada sunan profesyonel bir kolaj hazırlama programıdır. Picture Collage Maker Pro ile kolajların dışında benzersiz albümler, davetiyeler, posterler, takvimler ve tebrik kartları da hazırlayabilirsiniz.

Her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilecek olan program oldukça sade ve basit bir kullanıcı arayüzüne sahip. Sıfırdan bir kolaj oluşturmak isteyen kullanıcıları yönlendirecek olan Şablon Kolaj Sihirbazı ve Izgara Görünümlü Kolaj Sihirbazı olmak üzere kullanıcılara yol gösterecek iki adet kolaj hazırlama rehberi program içerisinde yer almaktadır.

Eğer bir kolajı en baştan kendi istediğiniz şekilde hazırlamak istiyorsanız, farklı çözünürlükte çalışma alanları belirleyebileceğiniz gibi çalışma alanınızın yatay veya dikey olmasını da ayarlayabilirsiniz. Ayrıca takvim, tebrik kartı ve fotoğraf albümü gibi hazır şablonlar da program içerisinde kullanıcılara sunulmuştur.

Program yardımıyla hazırlamış olduğunuz kolajları, takvimleri, tebrik kartlarını veya diğerlerini resim dosyası olarak bilgisayarınıza kaydedebilir veya doğrudan e-posta aracılığıyla sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

BMP, JPG, JPEG, GIF, PNG, TGA, TIF ve TIFF resim formatlarını destekleyen program, benzersiz fotoğraf koleksiyonları oluşturmak için ihtiyacınız olan tüm araçları size sunmaktadır.