Picture Resize Genius 2.7.1

Picture Resize Genius 2.7.1

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 27,483
  • DOSYA BOYUTU 1.85 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Lonking Software

Picture Resize Genius resimlerinizin istediğiniz kısımlarını yada tamamını yeniden boyutlandırmada kullanılmak üzere üretilmiş bir yazılım.

Picture Resize Genius email veya web siteleri veya bilgisayarınızda daha fazla boş alan elde etmek için resimlerinizin istediğiniz kısımlarını yada tamamını yeniden boyutlandırma amaçlı üretilmiş bir yazılım. Nedeniniz ne olursa olsun eğer resim boyutlarıyla ilgili bir sorununuz varsa bu program ile artık tüm istediğiniz fonksiyonlar elinizde mevcut olucak.

Yeniden boyutlandırma sizlere belirlediğiniz genişlik ve yükseklik ile resmin özelliklerini ve kalitesini aynı tutarak işlem yapma özgürlüğünü sağlıyor. Resimlerin oynama yapılan kısımlarınıda belirlemenize yardımcı olan bprogram istersenix text overlay (watermark) ekleme, yeniden isimlendirme gibi bir çok ek özelliğede sahip. Binlerce dosya üzerinde birkaç saniye üzerinde hızlı işlemler yapabilmek artık çok kolay.

Picture Resize Genius 40dan fazla resim dosya formatı desteği vermekte. Ve bu resim dosyalarını istediğiniz GIF, JPEG, TIFF, PNG, BMP, MIFF veya TGA formatına dönüştürebilme yetisinide bulunduruyor.