Pokemon Go'daki Bütün Pokemonları Toplamayı Başardı!

Sadece birkaç hafta önce belli ülkelerde çıkış yapan Pokemon Go'da bir oyuncu bütün pokemonları toplamayı başaran ilk oyuncu oldu.

Pokemon Go'daki Bütün Pokemonları Toplamayı Başardı!

Sadece birkaç hafta önce belli ülkelerde çıkış yapan Pokemon Go'da bir oyuncu bütün pokemonları toplamayı başaran ilk oyuncu oldu. Bilindiği üzere Pokemon Go oyununda 142 adet pokemon yer alıyor. Bu pokemonların birçoğu sıkça karşımıza çıkarken birkaç tanesi oldukça nadir olarak görünüyor. Hatta bu nadir görünen pokemonların karşılaşıldığı yerlere insanlar hücüm ediyor ve kısa süreli kargaşalar ortaya çıkıyor. Bütün pokemonları yakalamak ise büyük bir azim ve sabır gerektiriyor. İşte bu azım ve kararlılığa sahip olan ftb_hodor adlı Reddit kullanıcısı Kuzey Amerika Pokedex'i içerisinde yer alan bütün pokemonları toplamış.

Dünyanın en usta pokemon ustası ünvanını kazanan ftb_hodor bu işi nasıl gerçekleştirdiğini de paylaşıyor. ftb_hodor bütün pokemonları yakalayabilmek için toplamda 2 hafta zaman harcamış ve bu süre boyunca tam olarak 4.269 pokemon yakalamış. Ayrıca 303 yumurta açan pokemon ustası 153 kilometre yürümüş.

ftb_hodor'un yakaladığı pokemonların 9 tanesi oldukça ender görünen pokemonlar. Pokemon ustasının yakaladığı son pokemon ise Omanyte'ymiş. Daha sonradan Omastar'a evrimleşen bu pokemon ile ftb_hodor macerasının sonuna gelmiş.

ftb_hodor 31. seviyedeyken avını sonlandırırken pokemonları topladığı 2 hafta boyunca bütün zamanını bu işe ayırmamış. Haftada 50 saatten fazla çalışan ftb_hodor işten arta kalan zamanlarını pokemon avlayarak değerlendirmiş. Bu uzun av sürecinde şehirler arası yolculuk etmiş.

ftb_hodor Kuzey Amerika'daki bütün pokemonları yakalamış gibi görünse de Pokedex'te halen yakalanacak 6 pokemon daha var. Fakat bu pokemonlar henüz kimse tarafından görülmüş değiller. Bu nedenle bu pokemonların henüz oyuna dahil olup olmadığı bilinmiyor.

Pokemon GO Oyunu Android ve iOS Cihazlara Nasıl Yüklenir?

Türkiye'nin En Kapsamlı Pokemon Go Rehberi (Güncellendi)

YORUMLAR