Pokemon Go'nun Geliştirilen Özelliğine Bayılacaksınız!

Pokemon Go'nun yeni özelliği oyunu daha da heyecan verici yapacak

Pokemon Go'nun Geliştirilen Özelliğine Bayılacaksınız!

Pokemon hayranlarının ve mobil oyun severlerin uzun bir süredir heyecanla beklediği Pokemon Go kısa bir süre önce belli bölgeler için yayınlanmıştı. Pokemon Go ülkemizde henüz resmi olarak erişme açılmasa da aşağıdaki yazımızda bahsettiğimiz alternatif yolları deneyerek Pokemon Go'yu mobil cihazlarınıza indirip oynayabilmeniz mümkün olmaktaydı:

Pokemon GO Oyunu Android ve iOS Cihazlara Nasıl Yüklenir?

Pokemon Go'nun bölge kısıtlamalı olarak yayınlanmasının ardından uygulama yoğun bir ilgi görmüş ve adeta bir çılgınlığa dönüşmüştü. Henüz dünya çapında resmi olarak yayınlanmayan oyunun yakaladığı başarı önümüzdeki dönemde de artacak gibi görünüyor; çünkü oyunun geliştiricisi Niantic oyuna heyecan verici yeni özellikler eklemeyi düşünüyor.

Pokemon GO APK İndir

Oyunculara Pokemon Takası Müjdesi

Niantic'in CEO'su John Henke geçtiğimiz günlerde kendisiyle yapılan bir röportajda Niantic'in Pokemon Go ile ilgili gelecek planlarını açıkladı. Henke, oyunculara Gameboy dönemindeki unutulmaz Pokemon oyunlarının sunduğu eğlenceyi sunabilmek için Pokemon Go'ya Pokemon takas özelliğini ekleyeceklerinin müjdesini verdi. Bu sayede Pokemon Go oyuncuları ellerinde bulunan fazla Pokemonlar'ı değerlendirerek diğer oyuncularla alışveriş yapabilecek ve aradıkları Pokemonlar'a ulaşabilmek için alternatif bir yol kullanabilecekler.

John Henke oyuna eklencek yeni özelliğin Pokemon Go'nun ana elementlerinden biri olacağını da sözlerine ekliyor. Pokemon takası özelliğinin ne zaman hizmete açılacağı konusunda ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Artırılmış gerçeklik konusunda geliştirmeler Niantic'in oyunda yapacağı diğer iyileştirmler arasında yer almakta. Oyunun uluslararası çıkışıyla birlikte bu özelliklerden bir kısmının oyuna eklenmesi muhtemel.

Pokémon GO Rehberi ve Son Dakika Pokémon GO Haberleri

YORUMLAR