Registry Mechanic

Registry Mechanic

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 107,123
  • DOSYA BOYUTU 17.7 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Pctools

Registry Mechanic, geçersiz kayıt defteri girdilerini, geçersiz yazı tiplerini, geçersiz kısayolları ve geçersiz program isimlerini kaldırmanıza yardımcı olarak bilgisayarınızın performansını en üst düzeye çıkarır.

Registry Mechanic ile Windows kayıt defteri (registry) girdilerinizi güvenli bir şekilde temizleyebilir, bozulanları tamir ederek bilgisayarı optimize edebilirsiniz. Windows çökmelerinde, hata mesajlarında veya sistem yavaşlamalarında genelde sorun kayıt defteri üzerindeki sorunlardan kaynaklanır. Kayıt girdilerini temizleyici bir program kullanarak sistemi bu tarz hatalardan arındırırsanız genel olarak sistem performansını maksimum düzeyde tutabilirsiniz.

Registry Mechanic Windows kullanımınız sonucunda oluşan hatalı ve kayıp kayıt girdilerini bulmak için yüksek performanslı bir tarama algoritması kullanmaktadır. Güvenli ve hızlı hata bulma özelliği ile güçlü ve güvenilir bir çözüm aracı olan Registry Mechanic bilgisayar performansınızı en iyi seviyeye getirmek için üzerine düşen görevleri yapmaya hazırdır.
 
Bilgisayarınızdaki bu tarz hatalar bir çok farklı nedenden oluşabilir. Kaldırma işleminden sonra hala programların isminin kalması veya geçersiz yazılım kaldırmaları, kayıp donanım sürücüleri veya başlangıçtaki programlar gibi birçok sorunun çözümünü Registry Mechanic ile elde edebilirsiniz.
 
Bir kaç kolay adımla Registry Mechanic bilgisayarınızı istenilen duruma getirecektir. İster seçtiğiniz işlemleri yapmasını, isterseniz tüm işlemleri otomatik olarak gerçekleştirerek kayıt defterinizi tamir etmesini program üzerinden kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Program aynı zamanda işlemleri yaparken her zaman yedek almaktadır ve ileride herhangi bir geri alım söz konusu olursa bu konuda da sizi mağdur bırakmayacaktır.