Samsung 2016 Yılının Ocak Ayında İlk Katlanabilir Ekranlı Telefonunu Tanıtacak

Samsung'un 2016 yılı Ocak ayında ilk katlanabilir ekranlı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor haberi internete düştü.

Samsung 2016 Yılının Ocak Ayında İlk Katlanabilir Ekranlı Telefonunu Tanıtacak

Samsung katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar üzerinde uzun yılardır çalışıyordu. Dev üretici 2016 yılının Ocak ayında ilk katlanabilir ekranlı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor.

İnternette dolaşan haberlere göre Samsung katlanabilir ekranlı telefon ürün bandında 2 farklı cihaz tasarlıyor. Bunlardan biri Qualcomm Snapdragon 620 çekirdeği taşıyacak, diğerinin ise daha üstün bir model olacağı ve Qualcomm Snapdragon 820 yongası taşıyacağı söyleniyor. Her iki telefonda 3GB RAM taşıyacak. microSD yuvası kullanabilecek ve böylelikle bellek kapasiteleri artırılabilecek. Ancak Samsung’un katlanabilir yeni cihazlarının bataryaları değiştirilemeyecek.

Bu sızan haberler Samsung Galaxy S7 dedikodularının hemen arkasından internete yayıldı. Bu haberin kaynağının Samsung’un içinden olduğu söyleniyor. Telefonun gerçek tasarımının ne olduğu pek açıklanmıyor ancak ana ekranının katlanabiliyor olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Aslında geriye dönüp bakacak olursak Samsung Galaxy S6 Edge’e benzeyen eğimli ekrana sahip birkaç tasarımında 2015 yılı başlarında, daha piyasaya çıkmadan internete sızmış olduğunu görebiliriz. Bu durumda bu haberin gerçek olma olasılığı da artıyor.

Samsung Galaxy S7 Sızdırıldı, S6 Serisi Performansını İkiye Katlamış Gibi Görünüyor

Samsung Galaxy S7'nin Kamera Özellikleri ve Çıkış Tarihi Sızdırıldı

YORUMLAR