Samsung Apple'a Karşı Biraz Ürkek Davrandı, Bakın Ne Yaptı!

iPhone 6s yüzünden Samsung Galaxy Note 5 için tasarladığı tüm pazarlama, tanıtım ve piyasaya sürüm şartlarını değiştirdi.

Samsung Apple'a Karşı Biraz Ürkek Davrandı, Bakın Ne Yaptı!

Samsung Galaxy Note 5 için tasarladığı tüm pazarlama, tanıtım ve piyasaya sürüm şartlarını değiştirdi. Şirketin Apple iPhone 6s rekabetinden korktuğu iddia ediliyor.

Apple’ın iPhone 6s akılı telefonunun Eylül ayı gibi tanıtılacak ve arkasından da piyasaya çıkacak olması Samsung’un Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus phablet tanıtım ve pazarlama planlarını değiştirmesine yol açtığı konuşuluyor.

Samsung iPhone’a karşı pazarda daha üstün olabilmek için Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus phablet tanıtım ve satışlarını Ağustos ayına aldı. Her iki Samsung phablet akılı telefonun 12 Ağustos’ta tanıtılacağı ve hemen 10 gün içinde satışa çıkacağı kesinleşti. Daha kesin konuşmak gerekirse, Samsung Galaxy Note 5, 12 Ağustos’ta yapılacak olan tanıtımdan sonra hemen 14 Ağustos’ta piyasada olacak. Samsung Galaxy S6 Edge Plus ise 12 Ağustos’taki tanıtımdan 9 gün sonra 21 Ağustosta piyasaya çıkacak.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Görüldü

Samsung Galaxy Note 5 ile Tanışma Tarihimiz Belli Oldu

YORUMLAR