Samsung Apple'ın iPhone 6s Satışlarını Nasıl Trolledi

Samsung satışına başlanan iPhone 6s’i baltalamak için elinden geleni arkasına koymuyor.

Samsung Apple'ın iPhone 6s Satışlarını Nasıl Trolledi

Samsung satışına başlanan iPhone 6s’i baltalamak için elinden geleni arkasına koymuyor.

Samsung’un milyarlarca dolarlık pazarlama gücü şirketin akıllı telefon piyasasında bugünkü yerini sağlamlaştıran bir etken. Ancak aynı gücün Apple tarafından da özenle ve akıllıca kullanıldığını yadsıyamayız.

Samsung’un amacı Apple iPhone’ları tahtından edebilmek. Bunun için elinden geleni yapıyor. Samsung’un satış ve pazarlama stratejisi Apple’ı 2011 yılında çok zorlamıştı. Aynı zamanda Samsung o yıl bugün sahip olduğu popülerliğe de sahip olmuştu denebilir. Ancak günümüzde Samsung’un kar marjının azaldığını ve artık piyasanın kralı olmadığını da görebiliyoruz. Ancak bu Samsung’u durdurmuyor.

Apple iPhone satışları başlar başlamaz Samsung trol grupları Apple mağazalarının önünde iPhone severleri eleştiren pankartlarla saf tutmaya, New York ve Londra'da bulunan dev Apple mağazalarının önünde gösteriler yapmaya başladılar. Cuma günü satışlarına başlanan iPhone 6s serisi için kuyruklar oluşturan Apple kullanıcılarının önünde iPhone 6s ve Galaxy S6 Edge ve S6 Edge Plus tanıtımları yapılıyor.

Göstiricilerin taşıdıkları pankartlar ve posterler ise iPhone 6s için sıraya girenleri Samsung cihazlara yöneltmeye ikna etmeye çalışan sloganlarla dolu. Bu durumun bir Samsung pazarlama stratejisi mi, yoksa Samsung fanlarının bireysel gösterileri mi olduğu ise henüz açıklanmadı. 

Apple iPhone 6s serisi 2015'in Android Devlerine Karşı, İşte Karşılaştırma Tablosu

iPhone 6 ve iPhone 6S Karşılaştırması

Samsung Galaxy S6 ve iPhone 6s Yüz Yüze, Yılın Karşılaştırması!

YORUMLAR