Samsung Dikkatleri Başka Yöne Çekse de Galaxy S6 Edge Plus Yine Sızdırıldı

Samsung Galaxy S6 Edge Plus görüntüleri ve muhtemel çıkış tarihi sızdırıldı.

Samsung Dikkatleri Başka Yöne Çekse de Galaxy S6 Edge Plus Yine Sızdırıldı

Bütün dikkatler Samsung Galaxy Note 5’in üzerine çevrildi. Oysa yeni bir sürpriz daha var, Samsung Galaxy S6 Edge Plus, çok yakında piyasaya çıkabilir. 

Samsung'un ''sanal sızıntılardan'' sorumlu sitesi Sammobile'ın da kaynak gösterdiği @OnLeaks, Samsung Galaxy S6 Edge Plus’ı sansürleyerek göstermişti. Bu haberi Tamindir sayfalarında Samsung Galaxy S6 Plus'un Yeni Görüntüleri ve Çıkış Tarihi Sızdırıldı başlığı altında sunmuştuk.

Daha sonra Samsung Galaxy Note  5 üzerine eğildiğini ve S6 Edge Plus ile ilgili bir planları olmadığını söylemişti. Sular biraz durulmuştu ancak yeniden bir S6 Edge Plus sızıntısı ile karşı karşıyayız.

Sızan yeni bilgilere göre; Edge Plus ile birlikte 5.1 inçlik S6 Edge ekran büyüklüğü 5.5-inç olacak. Cihazın boyutları da 154.45 x 75.80 x 6.85 mm olarak sızdırıldı. Bu rakamlar S6 Edge’in enine ve biraz da boyuna genişlediğini işaret ediyor. (Samsung Galaxy S6 Edge’in boyutları 142.1 x 70.1 x 7 mm.)

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Samsung'un kendi üretimi olan Exynos 7420 yongasıyla gelecek ve 4 GB RAM desteği olacak. Cihazın çıkış tarihi 2015’in üçüncü çeyreği olarak sızdırıldı.

Samsung, Galaxy S6 Plus'ı Yaratıyor İddiası İnternete Bomba Gibi Düştü

Samsung Galaxy S6 Plus'un Yeni Görüntüleri ve Çıkış Tarihi Sızdırıldı

YORUMLAR