Samsung Galaxy Note 7 Yine Patladı ve Bu Sefer Bir Cip Yandı!

Samsung'un başı dertten kurtulmayan cihazı Galaxy Note 7 yüzünden bir araç kullanılamaz hale geldi.

Samsung Galaxy Note 7 Yine Patladı ve Bu Sefer Bir Cip Yandı!

Samsung'un geçtiğimiz aylarda tanıttığı ve çok büyük umutlarla piyasaya sunduğu Galaxy Note 7'nin yüzü bir türlü gülmüyor. Şirketin cihazı satışa çıkardığı ilk günde muhteşem tepkilerle karşılaşan Galaxy Note 7, patlama haberlerinden sonra büyük bir tepkiyle karşı karşıya kaldı.

Samsung'un batarya devrelerindeki bir sorun yüzünden sürekli patlayan Galaxy Note 7 cihazı, artık kullanıcılarını isyan ettirdi. Güney Koreli dev teknoloji şirketi patlama şikayetlerine karşı Galaxy Note 7'leri geri toplama kararı aldı. Bu kararla birlikte tüm Galaxy Note 7'ler yeniden incelenecek, kullanıcılara tamir edilmiş şekilde tekrar gönderilecek, para iadesi yapılacak ya da değiştirilecekler. Fakat Samsung'un telefonları toplama kararı almasına rağmen Galaxy Note 7’yi hala iade etmemiş olanlar için patlama riski devam ediyor.

Galaxy Note 7 bir cipi yaktı!

Amerika'nın Florida eyaletinde gerçekleşen olayda Galaxy Note 7 yüzünden bir araç kullanılamaz hale geldi. Telefonunu şarj olması için aracına bırakan Nathan isimli kullanıcı, geri döndüğünde hem arabasını hem de telefonunu ateşler içerisinde buldu. Bu durum karşısında çaresiz bir şekilde itfaiyeyi arayan Nathan isimli kullanıcı, bir telefon yüzünden on binlerce dolarlık arabasından oldu.

Bu olay karşısında Samsung tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Aracı yanan Galaxy Note 7 kullanıcısının ise bu olay için Samsung’a dava açıp açmayağı ise henüz bilinmiyor. Ancak Samsung Note 7'ler bunca zarar vermeye devam ederlerse, açılacak tazminat davalarının üreticinin canını çok fazla sıkacağını söylemek çok da yanlış olmaz.

Samsung Galaxy Note 7’lerin Satışı Durduruldu Cihazlar Geri Çağırılıyor 

Samsung  Galaxy Note 7'ye Havada Karada Yasak Geliyor!

Galaxy Note 7 Patlama Haberleri Artarak Gelmeye Devam Ediyor

YORUMLAR