Samsung Galaxy S6 Plus'un Yeni Görüntüleri ve Çıkış Tarihi Sızdırıldı

İnternete düşen yeni bir video Galaxy S6 Plus’ın yepyeni bir görüntüsünü de barındırıyor.

Samsung Galaxy S6 Plus'un Yeni Görüntüleri ve Çıkış Tarihi Sızdırıldı

İnternete düşen yeni bir video Galaxy S6 Plus’ın yepyeni birkaç görüntüsünü de barındırıyor. Bunun yanısıra Samsung Galaxy S6 Plus'un çıkış tarihi de sızdırıldı.

HTC One M+’ı anlatan bir videonun sonunda yayınlanan bir iddia, Samsung Galaxy S6 Plus görüntülerine de yer veriyor. Bu görüntülerde telefonun bazı kısımlarının siyah bantlarla kapatıldığı dikkati çekiyor. Ancak bunun sebebi bilinmiyor.

Daha önce sızan görüntüler ve yayınladığımız Samsung, Galaxy S6 Plus'ı Yaratıyor İddiası İnternete Bomba Gibi Düştü haberi, Galaxy S6 Edge Plus'ın 5,5 inç Super AMOLED ekranla geleceğini, bununla birlikte bazı özelliklerin Edge'e göre daha düşük olabileceğini ve Snapdragon 808 işlemci taşıyacağını iddia ediyordu. Samsung S6 Plus’ın 5.5 inçlik kenarları kıvrık bir Edge modeline benzeyeceği öne sürülüyor. Boyutları büyütülmüş bir Samsung S6 Edge klonu olarak tanımlanan bu yeni cihazın 32 GB belleği olacağı da sızan dedikodular arasında.

Daha önce sızan dedikodulara göre, Samsung’un Project Zero 2 adında son derece gizli bir tasarım üzerinde çalıştığı iddia ediliyordu. Project Zero 1, Samsung’un Galaxy S6 ve S6 Edge serisini tasarlarken kullandığı kod adı olduğundan bu yeni projenin Samsung Galaxy S6 Plus olma ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.

Söylentilere göre Samsung Galaxy S6 Plus, Ağustos ayının sonunda piyasaya çıkacak. İşte Samsung Galaxy S6 Plus'dan bahseden video, cihazdan videoda dakika 3.40'dan itibaren bahsediliyor.

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge Karşılaştırması

Samsung Galaxy S6 ve iPhone 6 Karşılaştırması

Yeni Samsung Galaxy S6 Güncellemesi Apple’ı Çileden Çıkaracak

YORUMLAR