Samsung Galaxy S7 Bazı Konularda Ezber Bozacak

Samsung Galaxy S7 daha piyasaya çıkmadan bakın hakkında neler konuşuluyor.

Samsung Galaxy S7 Bazı Konularda Ezber Bozacak

Samsung ve Apple iPhone akıllı telefonları söz konusu olunca dedikodular bitmek bilmiyor. Samsung Galaxy S7 daha piyasaya çıkmadan bakın neler konuşuluyor.

Samsung Galaxy S7’nin Apple iPhone 6s serisine rakip olacağı kesin. Yeni bir dedikoduya göre Samsung Galaxy S7 Apple iPhone 6s’in bazı özelliklerinden esinlenilerek üretiliyor. Bu dedikodular, Samsung Galaxy S7’nin magnezyum alaşımlı bir kasayla ve Turtle Glass ekran teknolojisi kullanacağını fısıldıyorlar. Turtle Glass Samsung’un TV’lerde ve akılı cihazlarda kullanacağı kendi markası. Turtle Glass patenti Samsung tarafından yeni alınan bir teknoloji.

Samsung’un yıllardır kullandığı Corning Gorilla Glass teknolojisini yeni nesil telefonlarında kullanmayacağı, bunun yerine Turtle Glass teknolojisi kullanacağı haberinin kaynağı Güney Kore. Samsung Galaxy S7’nin kasası da tamamen ince ve magnezyum alaşımdan oluşacak.

Bu durum Samsung’un yeni nesil telefonlarının dayanıklılık üzerinde daha çok duracağının bir sinyali olarak algılandı. Tıpkı Apple’ın bükülmelere karşı Alüminyum 7000 alaşımını kullanması gibi Samsung’un da kasasını sağlama almaya başlaması da dikkat çekici.

Samsung Galaxy S7 Katlanabilir Bir Cihaz Olabilir

Samsung Galaxy S7 Sızdırıldı, S6 Serisi Performansını İkiye Katlamış Gibi Görünüyor

YORUMLAR