Samsung Galaxy S7 İçin Yapılan Kullanıcı Yorumları Ortalığı Karıştıracak

Samsung Galaxy S7 için gelen kullanıcı yorumları telefonun en iyi akıllı telefon olduğu yönünde!

Samsung Galaxy S7 İçin Yapılan Kullanıcı Yorumları Ortalığı Karıştıracak

Hepimizin de bildiği gibi bir süre önce Samsung'un yeni nesil telefonu Galaxy S7 ve S7 Edge açıklandı. Birçok kullanıcıya önceden giden S7, şimdiye kadar kullanıcılar tarafından bir hayli beğenilmiş.

Birçok ünlü sitede, çok net bir şekilde yeni Samsung Galaxy S7'nin şimdiye kadar üretilmiş en iyi Samsung telefonu olduğu söyleniyor. Her ne kadar telefona olan ilgi bu denli büyük olsa da, Galaxy S7'nin açıklanan birçok eksik yönü de var. Peki Galaxy S7 ve iPhone 6 karşılaştırmaları ne durumda?

Samsung Galaxy S7 hakkında gelen kullanıcı yorumları şu an ortalığı biraz karıştırmış gibi görünüyor. Birçok kullanıcının "bu gelmiş geçmiş en iyi telefon" şeklindeki ifadeleri, internette farklı düşüncelerin çakışmasına yol açtı. Gelen yorumların birkaçı şu şekilde;

"Bu yeni modeller sadece Samsung'un en iyi modelleri değil, bana kalırsa tüm akıllı telefonların en iyileri. Bizim için en üst seviyedeler."

"Yeni Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, suya dayanıklılığı ve artırılabilen hafızayı geri getiriyor. Bunların yanında harika bir batarya ömrü var diğer yandan performansı da çok iyi."

Size göre Samsung Galaxy S7 mi yoksa iPhone 6 mı daha iyi? Bizimle paylaşmayı unutmayın. 

Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge Karşılaştırması

Samsung Galaxy S7 Ailesinin Tek Dezavantajı Android İşletim Sistemi

Samsung Galaxy S7'nin Batarya Ömrü Hayal Kırıklığına Uğrattı

YORUMLAR