Samsung Galaxy S7 Sızdırıldı, S6 Serisi Performansını İkiye Katlamış Gibi Görünüyor

Sızdırılan bilgilere göre Samsung Galaxy S7 UHD görüntü teknolojisi ve 4GB RAM kullanacak.

Samsung Galaxy S7 Sızdırıldı, S6 Serisi Performansını İkiye Katlamış Gibi Görünüyor

Samsung Galaxy S7 hakkında bazı detaylar sızdırılmaya başlandı. Samsung Galaxy S7 UHD görüntü teknolojisi ve 4GB RAM kullanacak.

Aslında o kadar rutin bir pazarlama ve rakip pazarı bozma taktiği ki, artık bünyeler alışmış olmalı. Apple bir ürün tanıtır, Samsung yeni cihaz bilgilerini sızdırır ya da Samsung bir ürün tanıtır yeni bir iPhone dedikodusu piyasayı sarar. Bu senelerdir böyle devam ediyor.

iPhone 6s ve 6s Plus tanıtıldıktan hemen sonra Samsung Galaxy S7 hakkında bilgiler gelmeye başladı. Samsung Galaxy S7, 5.2 ve 5.7 inç olarak iki farklı boyutta gelecek. Snapdragon 820 kullanacağı sızdırılan her iki modelinde 4K ekran çözünürlüğü kullanacağı da gelen bilgiler arasında. Snapdragon 820 zaten 2016'ya kadar kendini göstermeyecekti. Büyük olasılıkla çıkışı Samsung Galaxy S7 ile yapacak. Bunun yanı sıra cihazın 16MP arka ve 5MP ön kamerası olacağı Android 5.1.1 kullanacağı da konuşuluyor. Sızdırılan diğer bir önemli özellik ise Samsung Galaxy S7'nin microSD genişleme özelliğine de sahip olacağı.

Samsung Galaxy S7'nin aşağıdaki benchmark tablosu internete düz sızdırıldı. Bu tabloda Snapdragon 820 işlemcinin performansı Snapdragon 810 ve Exynos 7420 ile karşılaştırılmış.  

Öte yandan AnTuTu sayfalarında LUCKY kod adıyla belişren bir benchmark tablosunun da Samsung Galaxy S7 olduğu iddia ediliyor. Bu tabloda sızdrırlan bilgileri desetekleyen bilgilerle dolu. 

Samsung Galaxy S7 Yeni Bir Teknoloji ile 6GB RAM Taşıyabilir

Samsung Galaxy S7 Katlanabilir Bir Cihaz Olabilir

YORUMLAR