SpeedBit Video Accelerator

SpeedBit Video Accelerator

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 218,722
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici SpeedBit

Speedbit Video Accelerator, YouTube, Yahoo, Dailymotion, Metacafe, Facebook, MySpace, ABC, Veoh, Grouper, CNN, AOL Video, Bebo, Break, EA, ESPN, MSNBC gibi 150'den fazla video sitesiyle uyumlu çalışarak çevrimiçi videoların daha hızlı yüklenmesin

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

Bu ücretsiz yazılım sayesinde online videolar bilgisayarınıza en hızlı şekilde yüklenecek. Program video izlerken yaşanan bekleme ve takılma sorunlarını oldukça azaltıyor. Bu takılmalara neden olan ve yavaş bağlantı hızlarından kaynaklanan "Buffer" sorunu ancak Speedbit Video Accelerator sayesinde çözülebiliyor. Program son dönemde giderek artan HQ ve HD videoları hızlı şekilde izlemek için de en pratik çözümü sunuyor.

Normalde indirme işlemi tek bir bağlantı ile yapılırken Speedbit Video Accelerator sunucu ile birkaç bağlantı kurarak videolarınızı daha hızlı yüklemenize olanak tanıyor. Ayrıca Speedbit Video Accelerator buna ek olarak arama özelliği ile dikkat çekiyor. YouTube gibi birçok sitede anında video arama yapmanıza olanak sağlıyor.

Speedbit Video Accelerator 'un dikkat çeken güzel bir özelliği ise en son izlenen 10 videoyu hafızasında tutabilmesi. Bu sayede son 10 izlediğiniz videoyu daha sonra tekrardan izlemek isterseniz tekrardan "Buffer" işlemi uygulanmasına gerek kalmadan hızlı bir şekilde site üzerinden izleyebiliyorsunuz.

Speedbit Video Accelerator, YouTube, Yahoo, Dailymotion, Metacafe, Facebook, MySpace, Veoh, Grouper, CNN, AOL Video, Bebo, Break, EA, ESPN, MSNBC, ABC gibi 150'den fazla video sitesine uyumlu çalışarak çevrimiçi izlemeye çalıştığınız videoları daha hızlı yükler ve bu sayede hiç bekleme yapmadan videoları çevrimiçi olarak izleyebilirsiniz.

Önemli! Programın YouTube üzerindeki kullanım videosuna ulaşmak için bu adrese tıklayın.