Star Wars Filminde Projektör Arızalanınca Seyirciler Çıldırdı

Star Wars filminde arızalanan projektör sinema salonunun gerilmesine neden oldu.

Star Wars Filminde Projektör Arızalanınca Seyirciler Çıldırdı

Star Wars: Force Awakens filminin gelmesiyle birlikte internet üzerinde dolaşan Star Wars olaylarına bir yenisi daha eklendi.

Star Wars: Force Awakens filmi vizyona girdiği tarihten beri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Bir gece filmi izlemek için sinema salonuna gidenler ise ufak çaplı bir şok yaşadı. Los Angeles'ta gerçekleşen olayda film sırasında projektör arızalandı ve Star Wars hayranları bu durumu tepkili bir şekilde karşıladı. Bu durum ise bir Star Wars hayranı tarafından kaydedilmiş ve YouTube'a yüklenmiş.

Videoyu izlemek her ne kadar gülünç olsa da, oradaki insanların çileden çıktığını görmek mümkün. İnsanlar artık çileden çıkarak bulundukları yerlerden kalkıp görevlileri protesto etmeye başlamış. Videoda bağıran bir seyircinin "sen benim hayatımı mahvediyorsun" söylemi ise videoda dikkat çekmiş. 

Sinema salonundaki seyircilerden gelen yorumlarda ise bir görevlinin bir kaç dakika sonra durumu düzeltmek için geldiğini fakat filmi ileri sararak başlattığı ifade ediliyor. Bu olay iki kez üst üste gerçekleştiğinde ise seyirciler artık dayanamayarak videodaki ortam oluşmuş. Konuyla ilgili pek çok tweet atılmış ve sinema salonu şikayet edilmiş. İşte o tweetlerden bir kaçı.

Star Wars Temalı Mobil Oyunlar

Star Wars'tan Beklenen RPG Oyunu

YORUMLAR