Star Wars:The Force Awakens Rekorları Altüst Etti

Star Force: Force Awakens vizyona gireli 4 gün olmasına rağmen dünya genelinde hasılat rekorları kırdı.

Star Wars:The Force Awakens Rekorları Altüst Etti

Star Wars serisinin merakla beklenen son filmi Star Wars: Force Awakens gösterime gireli 4 gün olmasına rağmen dünya genelinde rekor kırdı.

Star Wars serisinin son filminin vizyona girmesiyle beraber sinema salonlarına akın eden Star Wars hayranları filmin henüz 4. gününde rekor kırmasına yol açtı. 30 binden fazla sinema salonunda gösterime giren filme olan ilgi oldukça yoğun oldu. Vizyona girdiği günden beri konuşulan filmin gelen istatistiklerine göre dünya genelindeki hasılatı 4 gün içinde 517 milyon doları geçti.

The Hollywood Reporter'dan alınan verilere göre ise Star Wars: Force Awakens filminin sadece Kuzey Amerika'daki hasılatı ise 238 milyon dolar. Elde edilen bu rakan şu ana kadar Kuzey Amerika'da elde edilen en yüksek hasılat. Daha önce 208,8 milyon dolarlık hasılat yapan ve Jurassic Park'a ait olan rekoru da kıran Star Wars'ın, elde ettiği gelirin bu kadar kısa zamanda aşılması şimdiden zor görünüyor.

Daha öncelerde Geoge Lucas'ta olan yayın haklarını 4 milyon dolara satın alan Disney'in Star Wars: Force Awakens ile ilerleyen günlerde de yeni rekorlar kırması bekleniyor. Star Wars hayranlarını sevindirecek bir diğer haber ise filmin en az 2 devam filminin daha gelecek olması. 2017'nin Mayıs ayında gelmesi beklenen Star Wars 8'in yaratacağı etki ise şimdiden merak konusu.

BİM'de Star Wars Çılgınlığı

Star Wars Temalı Mobil Oyunlar

YORUMLAR