Torch Browser

Torch Browser

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 155,911
  • DOSYA BOYUTU 82.46 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Torch Media Inc

Torrent Browser sade ve şık arayüzünün arkasında Chromium altyapısıyla güçlendirilmiş akıllı bir web tarayıcısıdır.

Torch Browser gezdiğiniz web sayfaları üzerinde oynatılan video veya çalınan müzikleri anlık olarak bilgisayarınıza indirmenize olanak veren ve aynı zamanda torrent dosyalarını indirebilmeniz için entegre bir torrent indirme programını içerisinde barındıran akıllı bir web tarayıcısıdır.

Not: Torch Browser, Avast tarafından satın alındıktan sonr ismi Avast Secure Browser olarak değişmiştir. Torch yerine Avast Secure Browser indirebilirsiniz.

Torch Browser Detayları

Google Chrome ve Yandex Browser'da olduğu gibi Chromium altyapısıyla güçlendirilmiş olan Torch Browser aynı zamanda şık, sade ve kullanışlı arayüzüyle de dikkat çekmekte.

Torch Browser üzerinde dikkat çeken başka bir özellikte hangi web sayfasını geziyor olursanız olun, üst menüsünde bulunan share (paylaş) butonu yardımıyla beğendiğiniz sayfaları Facebook veya Twitter üzerinden arkadaşlarınızla kolayca paylaşabileceksiniz.

Aynı zamanda Torch Browser ile yer imlerinizi de güvenli bir şekilde kaydederek güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Programın içerisinde yine entegre olarak gelen güvenlik paketi sayesinde internet üzerinde güvenle ve özgürce dolaşabilirsiniz.

Şu an kullandığınız tarayıcıya bir alternatif arayışı içerisinde olmasanız dahi Chromium altyapısına sahip bu gelişmiş ve akıllı web tarayıcısı Torch Browser'ı mutlaka denemelisiniz.