Türk Telekom Ortaklığa Doymadı, Türk Telekom Honor 7 Duyuruldu

Huawei'nin orta segmente ait yüksek özellikli telefonu Türk Telekom Honor 7 adıyla Türkiye'ye giriş yapıyor.

Türk Telekom Ortaklığa Doymadı, Türk Telekom Honor 7 Duyuruldu

Geçtiğimiz aylarda 3 farklı şirketi tek çatı altında toplayan Türk Telekom, bu sefer Huawei ile ortaklığa gitti.

Huawei'nin akıllı telefon pazarında önemli bir yere sahip olan telefonu Honor 7, Türkiye pazarına giriş yapıyor. Türk Telekom tarafından Türkiye pazarına sokulacak telefon, Türk Telekom Honor 7 olarak anılacak. Türk Telekom ve Huawei işbirliğiyle ortaya çıkan telefon, Türk Telekom abonelerine özel fiyatla satışa sunuluyor. Üzerinde bir takım özelleştirilmeler yapılan telefon ise hala aynı özelliklere sahip.

Türk Telekom Honor 7 Özellikleri

Huawei logosunun yerine Türk Telekom logosunun yer aldığı telefon, gücünü kendi üretimi olan 8 çekirdekli Kirin 935 işlemciden alıyor. Mali T628 grafik işlemciyle donatılan telefon 3 GB RAM ve 16 GB depolama alanıyla karşımıza çıkıyor. 5.2 inç'lik Full HD ekranıyla da kullanıcılarına yeterli büyüklüğü vaad ediyor. Telefon, 20 MP'lik arka kameraya ve 8 MP'lik de ön kameraya sahip. 3100 mAh batarya ise telefonun diğer özellikleri arasında. İşletim sistemi olarak ise Android 5.0 Lollipop tercih edilecek. 

Türk Telekom Honor 7 telefonu şu anda 1799 TL fiyat etiketiyle Türk Telekom mağazalarında satışa sunulmuş durumda. Öte yandan telefon, Türk Telekom abonelerine ise 1299 TL fiyata satılıyor.

Türk Telekom'un 4.5G Tarifeleri Belli Oldu, Fiyatlar Cazip Görünüyor

YORUMLAR