Turkcell T60 Tanıtıldı: Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Turkcell T60 tanıtıldı ve cihazın özellikleri de sonunda belli oldu. T60 ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Turkcell T60 Tanıtıldı: Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Turkcell’in T serisinin yeni ürünü Turkcell T60,  İstanbul’da düzenlenen bir basın toplantısında tanıtıldı. Turkcell T60’ın ürün özelliklerinin fiyatıyla son derece uyumlu olacağı da açıklandı. 799 lira fiyat etiketiyle sunulacak olan T60'ın kullanıcı beklentilerini oldukça karşılayacağını düşünüyorum.

Turkcell T60, oldukça gelişmiş bir kameraya, sekiz çekirdekli işlemciye ve özel sensörleri sayesinde de ses ve hareketle kontrol özelliklerine sahip.

T60, 5 inç, 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran ile gelecek. Cihaz 13 megapiksel arka kamera ile 1080p video kayıt özelliğine ve 5 megapiksel ön kameraya sahip.  1.5 GHz sekiz çekirdekli Qualcomm 8939 işlemcisiyle gelecek olan T60, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 2 GB RAM ve hızlı şarj özellikli 2400 mAh batarya ile beraber işletim sistemi olarak da Android 5.0 Lollipop kullanıyor.

T60’ın kamerasında Sony’nin IMX214 sensörü var. Bu sensör hareketle çekim özelliğini de T60’a kazandırıyor. Sensörler bakımından da Turkcell T60 oldukça zengin bir cihaz. Cihaz ivmeölçer, jiroskop gibi standart sensörlerin yanı sıra sıcaklık ölçer, nemölçer, adım sayar gibi özelliklere de sahip.

Turkcell T60 Lansman Tanıtım Videosu
MOBİL

Turkcell T60 Lansman Tanıtım Videosu

Turkcell'in akıllı telefonu Turkcell T60 sonunda resmi bir lansmanla ortaya çıktı ve cihazın sahip olduğu özellikleri fiyatıyla kıyaslayınca oldukça iyi bir performans fiyat oranına sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Turkcell T50 İncelemesi

Turkcell Mobil Sitelerinizi Tasarlamayı Kolaylaştırıyor

YORUMLAR