Türk Telekom Sahur'a Özel 10 GB İnternet Hediye Ediyor

Türk Telekom Ramazan ayı boyunca sahur vaktine özel 10 GB mobil internet hediye ediyor.

Türk Telekom Sahur'a Özel 10 GB İnternet Hediye Ediyor

Türk Telekom Ramazan ayında geçerli olmak üzere hat sahiplerine bir sahur paketi hediye ediyor. Sahur paketi dahilinde kullanıcılar belli saatler arasında geçerli 10 GB internetin sahibi oluyorlar.

Türk Telekom Ramazan ayına özel gelenek haline getirdiği bedava internet kampanyasını bu yıl da uyguluyor. Kullanıcılar sahur paketinden ücretsiz olarak faydalanabilirken hediye edilen 10 GB mobil interneti sahur vaktini kapsayan 02:00 ile 06:00 saatleri arasında kullanabilir. Kampanya Ramazan ayı boyunca (26 Mayıs – 24 Temmuz 2017 tarihleri arasında) geçerli olacak.

Kampanyaya katılmak için kullanıcıların SAHUR yazıp 5555’e kısa mesaj göndermeleri gerekiyor. Faturalı hat sahipleri kampanyaya doğrudan katılım gerçekleştirebilirken faturasız hat sahiplerinin son 48 saat içinde 25 TL ve üzeri yükleme yapması gerekiyor.

Kampanyaya katılım gerçekleştiğinde Türk Telekom tarafından “Sahur donemi boyunca 02:00-06:00 saatleri arasinda kullanabileceginiz hediye yurtici 10GB cepten internet mobil hattiniza tanimlandi. Hediye haklarinizi 24.06.2017 saat 06:00’a kadar kullanabilirsiniz” şeklinde kısa mesaj geliyor.

Henüz yükleme yapmayan kullanıcılar, “Sahur Kampanyasıyla Ramazan sonuna kadar tek seferde 25TL ve ustu yuklemeye, sahurda gecerli yurtici 10 GB cepten internet kazanabilirsiniz. Son 48 saatte yuklemediyseniz 25TL ve ustu yukleyerek yararlanabilirsiniz” şeklinde bir kısa mesaj alıyorlar. Bu durumda yükleme yapıldıktan sonra tekrar SMS yoluyla kampanya katılım başvurusu yapılması gerekmekte. Kampanya kapsamında kalan kullanımları öğrenmek için ise KALAN SAHUR yazıp 5555’e kısa mesaj gönderilmesi yeterli oluyor.

Twitter'dan Ramazan'a Özel Hastag ve Emojiler Geldi

YouTube’da Ramazan’a Özel “Yoodle” ve İçerikler

YORUMLAR