Ufak Bir Modla GTA 5'i Co-Op Oynamak Mümkün!

Hikaye modunu 3 kişi co-op oynayabildiğiniz GTA 5 modu büyük ilgi gördü.

Ufak Bir Modla GTA 5'i Co-Op Oynamak Mümkün!

GTA Online adına tasarlanan bir düzine modun ardından hikaye modunu co-op oynamaya imkan veren ufak bir mod topluluğu birbirine karıştırdı! GTACoOP olarak bilinen ilk co-op modunu tarihe gömen ve LAN üzerinden oyuncuların hikaye modunu 3 karakterle birlikte oynamasına izin veren TinyMP hızla büyüyor!

TinyMP basitçe birden fazla oyuncunun tek kişilik GTA 5 senaryo moduna girmesini sağlıyor. GTACoOP modunun aksine TinyMP ile oyuncular doğrudan oyunun sunucularına bağlı kaldıkları için daha basit bir arayüzle, daha sorunsuz oyun keyfi yaşıyorlar. İlk co-op modunda oyuncular özel bir sunucuya bağlandığı için Rockstar Games bunu çoğu zaman bloke ediyordu.

Modun geliştiricisi Soccermitchy, TinyMP'yi çok daha kullanışlı kılmak üzere çalışmalarına devam ediyor. Rockstar da bu modun herhangi bir zararı ve ihlali olmadığı için sunucularına dokunmuyor. Hatırlarsanız pek çok GTA Online modu gün be gün hile ve oyun ihlali içerdiği için kaldırılıyor. Özellikle online sunuculara bağlanan üçüncü parti modları pek sevmiyor gibi Rockstar; neyse ki hikaye modunda olan bitene pek karışmıyor!

TinyMP modu için ilk geliştirmeler hata gidermeleri ve yeni özellikler olacak. Hikaye modunu 3 arkadaş olarak oynamak isteyenler için eşsiz bir deneyim sunacak modu buradan indirebilirsiniz.

En İyi 10 GTA 5 Modu

GTA 5'te Nasıl Para Kazanılır?

YORUMLAR