Video İndir

Video İndir

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 415,469
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Özdemir SARIKAYA

Video İndir beğendiğiniz Youtube, Vimeo ve Facebook videolarını bilgisayarınıza indirmek için kullanabileceğiniz küçük, hızlı ve kullanışlı bir araçtır.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır. Benzer programlar için dosya indirme yöneticileri kategorisine göz atabilirsiniz.

Video İndir adlı ücretsiz ve kolay kullanımlı yazılım sayesinde Youtube, Facebook ve Vimeo siteleri üzerinde beğendiğiniz ve bilgisayarınıza indirmek istediğiniz videoları birkaç tıklamayla bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Programın arayüzü oldukça sade ve kullanışlı şekilde tasarlanmış. İndirmek istediğiniz videolar için tek yapmanız gereken gerekli videolara ait bağlantı linklerini kopyalamak ve ardından program üzerinde yer alan adres yapıştır butonuna basarak, indirmek istediğiniz video ile ilgili verilerin okunmasını beklemek. Ardından eğer varsa videoya ait farklı çözünürlük seçeneklerinden istediğinizi seçerek, indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Aynı zamanda videoları indirmek istediğiniz klasörü de ayarlayabileceğiniz Video İndir adlı yazılım sayesinde en sevdiğiniz videoları hızlı ve kolay bir şekilde bilgisayarınıza indirmek tamamen sizin elinizde.

Video indirme işlemlerini nasıl yapacağını bilmeyen kullanıcılar için ayrıca bir de yardım bölümüne sahip olan yazılım üzerinde; Facebook, Vimeo ve Youtube üzerinden Video İndir aracılığıyla nasıl video indirileceği açık bir dille kullanıcılara anlatılmış.

Youtube, Vimeo ve Facebook üzerinde beğendiğiniz videoları bilgisayarınıza indirmek için kullanabileceğiniz basit, hızlı ve kolay kullanımlı bir yazılıma ihtiyaç duyuyorsanız, Video İndir 2013'ü mutlaka denemenizi öneririm.