Android Telefonlarda Bilmeniz Gereken Gizli Özellikler

Bu rehberde Android telefonlarda bilinmesi gereken gizli özellikler listesi hazırladık. İşte telefon kullanımını daha keyifli hâle getirecek işlevler!

Anıl Özünaldım -

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda pek bilinmeyen birçok özellik mevcut. Bu işlevler sayesinde genel kullanım deneyimi daha keyifli hâle geliyor. Peki, Android telefonlarda bulunan gizli özellikler neler?

Bu rehberde Android telefonda bilinmeyen özellikler listesi hazırladık. Hazırladığımız listede spam aramaları engelleme dahil olmak üzere toplamda 5 işlev yer alıyor. Bu özelliklerin her telefonda olmayabileceğini de belirtmek gerekiyor. Dolayısıyla telefonunuzun ayarlarından bu seçenekleri kontrol edebilirsiniz.

Android Telefonlarda Gizli Özellikler Neler?

nasıl yapılır

PC, Tablet ve Telefonun Ömrü Nasıl Uzatılır?

Android telefonda bilinmesi gereken 5 gizli özellik listesinde yer alan işlevlerin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Spam Aramaları Engelleme

İsterseniz "Numara Engelle" bölümünden "Bilinmeyen no'dan aramaları engelle" seçeneğini de aktif hâle getirebilirsiniz. Bu seçenek, rehberinizde kayıtlı olmayan numaraları engeller.

Paylaş Menüsünde Farklı Uygulamaları Sabitleme

Ekranı Yakınlaştırma

Metin Kopyalama ve Yapıştırma

Ekrana bir süre basılı tutarak kopyalamak istediğiniz metni seçin. Bir sonraki adımda seçtiğiniz metne basılı tutarak farklı bir yere yapıştırın. Örneğin yazıyı telefondaki not uygulamasına kolayca ekleyebilirsiniz. Bu işlev özellikle çoklu ekran kullanırken oldukça kullanışlı olacaktır.

Bildirimleri Daha Eğlenceli Hâle Getirme

Mobil

2. El Telefon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Android telefonlarda sunulan gizli işlevler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu özellikler ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR