ASUS Memopad 7 - Dış Görünüş ve Ergonomi Özellikleri

Asus MeMO Pad 7'nin sade ve gereksiz ayrıntılardan arındırılmış tasarımı, cihazın en hoşumuza giden özellikleri arasında yer alıyor. Rafine bir kullanım sunan bu 7 inçlik tabletin buton ve giriş konumlandırmaları bir hayli başarılı. Sol elde kullanırken h

Serin Üçer -

Asus MeMO Pad 7'nin sade ve gereksiz ayrıntılardan arındırılmış tasarımı, cihazın en hoşumuza giden özellikleri arasında yer alıyor. Rafine bir kullanım sunan bu 7 inçlik tabletin buton ve giriş konumlandırmaları bir hayli başarılı. Sol elde kullanırken hiçbir şekilde sorun yaratmayan buton dizilimleri, cihazı sağ ele alınca zaman zaman problem yaratıyor.

Şişkin kamera ilk bakışta sorun yaratacak gibi görünse de başarılı bir tasarım detayı sayesinde özellikle düz zemin üzeri kullanımlarda cihaz stabil kalmayı başarıyor ve herhangi bir dengesizlik yaratmıyor. Tabletin üst bölümünde konumlandırılmış olan Micro USB ve kulaklık girişleri kullanıma olumlu etkide bulunuyor. Örneğin koltuğunuzda dinlenirken veya kanepenizde uzanırken cihazı şarja taktığınızda veya kulaklıkla müzik dinlediğinizde kablolar hiçbir şekilde rahatsızlık vermiyor.

Arka tarafın alt bölümünde konumlandırılmış olan hoparlörün performansı iyi olsa da konum itibariyle avuç içerisinde kaldığı zamanlarda yankı problemine sebep oluyor. Bu özellikle film izlerken veya oyun oynarken can sıkabiliyor. Yine de bir süre kullandıktan sonra bu detaya alışıp üstesinden gelmek mümkün.

Benzer İçerikler

YORUMLAR