CloudMagic ile Farklı Bir E-Posta Kutusu Deneyimi

CloudMagic, Android ve iOS kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde kullanabilecekleri ücretsiz bir e-posta istemcisidir. Tüm e-posta hesaplarınızı tek bir yerden kontrol etmek için kullanabileceğiniz uygulama yardımıyla hem zamandan tas

This browser does not support the video element.

Can Çevrim -

CloudMagic, Android ve iOS kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde kullanabilecekleri ücretsiz bir e-posta istemcisidir.

Tüm e-posta hesaplarınızı tek bir yerden kontrol etmek için kullanabileceğiniz uygulama yardımıyla hem zamandan tasarruf edebilir hem de verimliliğinizi artırabilirsiniz.

Uygulama içerisinde yer alan gelişmiş özellikler yardımıyla e-posta hesaplarınızı çok daha hızlı ve kolay bir şekilde yönetme şansına sahip olacak ve birden çok hesabı tek tek yönetmenin karışıklılığına bir son verebileceksiniz.

Hızlı arama özelliği sayesinde gelen e-postalar arasında anahtar kelimelerle arama yapabileceğiniz ve bulmak istediğiniz e-postalara anında ulaşabileceğiniz CloudMagic'i tüm Android ve iOS kullanıcılarına tavsiye ederim.

CloudMagic için hazırlanan tanıtım videosunu izleyebilir ve aşağıdaki bağlantılar yardımıyla uygulamanın Android ve iOS sürümlerini mobil cihazlarınız üzerine indirebilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR