Dead Rising 3 Oyuncuları Zombilerle Yüzleşti

Capcom Vancouver tarafından geliştirilen ve Xbox One lansmanıyla birlikte oyunseverlerle buluşan zombi temalı hayatta kalma oyunu Dead Rising 3 için yepyeni bir reklam kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında yayınlanan yeni videoda kullanıcıların özel

This browser does not support the video element.

Can Çevrim -

Capcom Vancouver tarafından geliştirilen ve Xbox One lansmanıyla birlikte oyunseverlerle buluşan zombi temalı hayatta kalma oyunu Dead Rising 3 için yepyeni bir reklam kampanyası başlatıldı.

Kampanya kapsamında yayınlanan yeni videoda kullanıcıların özel bir odada Xbox One üzerinde Dead Rising 3'ü denemeleri isteniyor ve oyunla oyuncular başbaşa bırakılıyor. Ne oluyorsa o andan sonra oluyor ve odayı bir anda zombiler basıyor. Oyuncuların anlık tepkileri gerçekten görülmeye değer.

Dead Rising 3 için yayınlanan bu reklam videosu eminim ki en kısa sürede viral olmayı başaracaktır ve hem Xbox One tarafında hem de Dead Rising 3 tarafında geliştiricilerin yüzünü güldürecektir.

Videoyu izledikten sonra, görüş ve düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorum bölümleriniz aracılığıyla bizlerle paylaşırsanız sevinirim.

Benzer İçerikler

YORUMLAR