Gyro Tanıtım Videosu

Gyro, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz modernleştirilmiş ve geliştirilmiş bir eski tür oyundur. Eğer bulmaca ve aksiyon oyunlarını seviyorsanız Gyro'ya bayılacaksınız. Oyun ilk bakışta oldukça kolay görünmesine rağmen ilerleme kaydettikçe h

This browser does not support the video element.

Barış YANIK -

Gyro, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz modernleştirilmiş ve geliştirilmiş bir eski tür oyundur. Eğer bulmaca ve aksiyon oyunlarını seviyorsanız Gyro'ya bayılacaksınız.

Oyun ilk bakışta oldukça kolay görünmesine rağmen ilerleme kaydettikçe hiç de öle olmadığını anlıyorsunuz. Oyundaki amacınız ise ekranın ortasında farklı renklerden oluşan yuvarlağın kontrolünü sağlayarak dışarıdan gelen farklı renklerdeki topları ortadaki yuvarlak üzerindeki kendi renkleri ile eşlemek. Bunu yapabilmek için kontrol ettiğiniz yuvarlağı döndürmeniz gerekiyor. İster ekrana dokunarak isterseniz ekranın alt kısmındaki çucuk yardımı iler kontrol edebileceğiniz topu, doğru renklerle eşleşecek şekilde yönlendirmelisiniz.

Farklı bir konsepte sahip olan ve hem bulmaca hem de aksiyon içeren oyunu Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynamak isterseniz, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR