Sıfır Yer Çekiminde iPhone 7 Kutu Açılışı

Apple'ın yeni amiral gemisini tanıtmasının ardından sıradışı bir iPhone 7 kutu açılışı videosu yayınlandı. Apple'ın tasarımından donanımına birçok farklı konuda özenle üzerinde çalıştığı iPhone 7'ye de bu tarz özel bir kutu açılışı yakışırdı. T-Mobile tar

Can Erdil Şentürk -

Apple'ın yeni amiral gemisini tanıtmasının ardından sıradışı bir iPhone 7 kutu açılışı videosu yayınlandı.

Apple'ın tasarımından donanımına birçok farklı konuda özenle üzerinde çalıştığı iPhone 7'ye de bu tarz özel bir kutu açılışı yakışırdı. T-Mobile tarafından yayınlanan videoda yer çekimi olmayan bir ortama çıkılıyor ve yeni amiral gemisinin kutusu açılarak bu kutu içerisinde neler yer aldığına bakılıyor. Bütün bu süreç boyunca parçaların ve telefonun havada süzüldüğüne tanık olabiliyoruz.

Yapılan bu kutu açılışının şu ana kadar yapılmış olan en zor iPhone 7 kutu açılışı olduğu iddia ediliyor. Bu konuda videoyu çekenlere de hak vermek gerekmekte; çünkü yer çekimi olmayan ortamda kendiniz bile havada süzülürken iPhone 7'nin kutusunu açmak ve içindekileri bir arada tutmaya çalışmak büyük bir mücadele.

Bu iPhone 7 kutu açılışı videosunda iPhone 7'nin sıvıya dayanıklı olup olmadığı da test ediliyor. Bilindiği üzere iPhone 7 suya dayanıklı bir şekilde tasarlanmış bir telefon. iPhone 7'nin yer çekimsiz ortamda da bu sıvıya dayanıklılık özelliğini koruyup korumadığını bu videoda görülebilmekte. Uzaya çıkacağımızdan değil de, insan merak ediyor işte. 

iPhone 7 ve iPhone 6S Karşılaştırması

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın Suyunu Çıkarmanızı Sağlayacak 13 Muhteşem Oyun

Benzer İçerikler

YORUMLAR