Steam Fırsatları #9

Bu ay oyun piyasasında büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Yurtdışında tatil dönemine girilecek olması nedeniyle birçok yeni oyun piyasaya sürülmekte. Steam'de bu hareketlilikten nasibini alıyor. İşte bu hafta karşımıza çıkan Steam Fırsatları: Haftasonu Fır

Can Erdil Şentürk -

Bu ay oyun piyasasında büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Yurtdışında tatil dönemine girilecek olması nedeniyle birçok yeni oyun piyasaya sürülmekte. Steam'de bu hareketlilikten nasibini alıyor. İşte bu hafta karşımıza çıkan Steam Fırsatları:

Haftasonu Fırsatları:

Nordic Games Oyunları:

Bir süre önce THQ'nün mirasını devralan Nordic Games'te onlarca oyunda indirim söz konusu. Bu oyunlardan dikkatimizi çekenler şunlar:

Age of Empires II HD:

Gerçek zamanlı strateji oyunu türünün en başarılı temsilcisi olan Age of Empires serisinin 2. oyununun yenilenmiş grafiklere sahip versiyonu bu hafta indirimde. Ayrıca Age of Empires 3'ün Age of Empires 2 ek paketleriyle birlikte yer aldığı Age of Empires kolaksiyonunda da indirim mevcut.

Trine Serisi:

Trine serisi'nin tüm oyunları bu hafta indirimde. Oldukça başarılı bir platform oyunu serisi olan Trine'da güzel grafikler, eğlenceli bulmacalar ve farklı kahramanları kontrol edebilme imkanı oyuncuları bekliyor.

Haftanın Ücretsizi:

Bu hafta ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyun olarak Battle Battalions'u tavsiye ediyoruz. Online bir gerçek zamanlı strateji oyunu olan Battle Battalions'ta üs kurma gibi dertlerle uğraşmadan kendi birliklerinizi düşmanlarınızla savaştırabiliyorsunuz.

Yeni Oyunlar:

Call of Duty: Black Ops 3 bu hafta resmi olarak çıkış yaptı. Fallout 4, 10 Kasım'da çıkış yapıyor. Assassin's Creed Syndicate ise 19 Kasım'da çıkıyor.

Benzer İçerikler

YORUMLAR