Tamindir Oyun Gündemi 40. Bölüm

Bu hafta oyun dünyasında yaşanan yenilik ve gelişmeleri yakından takip etmek için Tamindir Oyun Gündemini izlemeniz yeterli.

This browser does not support the video element.

Neşe Koçinbiga -

1-Duke Nukem II iOS Oyunu Duyuruldu

Duke Nukem II iPhone ve iPad için duyuruldu. 1993 yılında çıkan versiyonuna göre geliştirilmiş grafiklerle geleceği açıklanan oyunun fiyatıysa 1.99 dolar olacak.

2- Unreal Engine 4 Kullanan Yeni Nesil Bir Oyun Yolda

Spec Ops: The Line’ın geliştiricisi YAGER yeni nesil bir oyun üzerinde çalışıyor. Henüz ismi açıklanmayan oyun Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanacak.

3- Battlefield 4 26 Mart'ta Resmen Duyurulacak

Daha önce EA’in 26 Mart tarihinde Battlefield 4’ü duyuracağı söylentileri çıkmıştı. EA bu söylentileri doğruladı ve oyunun 26 Mart tarihinde GDC 2013 fuarında duyurulacağını açıkladı.

4- Saints Row 4 Duyuruldu

Deep Silver ve Techland, Saints Row 4’ü duyurdu. Açık dünya oyun yapısını eğlenceli bir şekilde oyunculara sunmaya başaran serinin yeni oyunu da çizgisini bozmayacak.

5- Gears of War: Judgment için İnceleme Notları Yayınlandı

Xbox 360 oyuncularının merakla beklediği Gears of War: Judgment için inceleme notları yayınlandı. Yayınlanan notlara göre oyuncuların yüzünü kara çıkarmayacak bir oyunla karşılaşacağız.

6- EA Ücretsiz Oyunlarla SimCity Müşterilerinden Özür Diliyor

Sürekli internet bağlantısı istemesiyle oyuncuları mağdur eden SimCity için EA bedava oyun vererek özür diliyor. Oyuncuların beğenisine sunulan listenin başında Mass Effect 3, Battlefield 3 ve Dead Space 3 gibi önemli oyunlar bulunuyor.

7-  Fez Bilgisayara Geliyor

Yaratıcı fikirleriyle oyunculardan övgü toplayan bulmaca oyunu Fez, bilgisayar için duyuruldu. Oyun 1 Mayıs’ta indirilebilir olarak satışa sunulacak.

Benzer İçerikler

YORUMLAR