Vivo Xplay 5, 6 GB RAM'i ile Bomba Gibi Geliyor!

Çinliler yapıyor! Vivo isimli teknoloji şirketi 6 GB RAM'e sahip olan yeni bir telefon üretecek.

Vivo Xplay 5, 6 GB RAM'i ile Bomba Gibi Geliyor!

Çin merkezli Vivo markası, dünya çapında başarı yakalayabilmek için 6 GB'lık Xplay 5 ismini taşıyan yeni bir telefon üretiyor.

Snapdragon 820 işlemcisiyle çalışacak olan Xplay 5, 6 inç boyutunda olacak ve phablet olarak adlandırılacak. Vivo, Samsung Galaxy Edge serisinde görmeye alışkın olduğumuz bir özelliği de yeni telefonuna eklemeyi planlıyor. Eğer işler yolunda giderse 6 GB RAM'e sahip olacak olan Xplay 5, iki tarafı kavisli bir ekranla gelecek. 16 MP arka kamerası ve 8 MP ön kamerasıyla rekabet içerisinde olduğu telefonları son hızla sollayacak olan Vivo, 4300 mAh bir bataryayı da bünyesinde barındıracak.

Xiaomi gibi Çinli şirketlerin bu tür abartı telefonlar üretmesine artık kullanıcılar olarak alıştık diyebiliriz. Yapılan bu girişimler sayesinde piyasa biraz da olsa hareketleniyor ve bundan dolaylı olarak kullanıcı karlı çıkıyor. Bakalım Vivo'nun telefonu satış rakamlarıyla istenilen hedefi tutturabilecek mi? Bu arada akıllı telefonun ilk olarak 1 Mart tarihinde kanlı canlı olarak tanıtılacağını söylemeden geçmeyelim.

Samsung Galaxy S7 Teknik Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

HTC Desire Ailesine 3 Yeni Üye: Desire 530, 630 ve 825

Acer Yeni Amiral Gemisi Liquid Jade 2'yi Tanıttı

YORUMLAR