WashAndGo

WashAndGo

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 33,860
  • DOSYA BOYUTU 17.47 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Abelssoft

WashAndGo ile hem sabit diskinizde daha fazla yere sahip olursunuz hem de bilgisayar kullanımınız gereksiz dosyalar yüzünden yavaşlamaz.

Tüm bilgisayar sisteminizi temizleyerek disk alanınızda tasarruf yapmanıza olanak tanıyan gelişmiş bir araç olan WashAndGoile bilgisayarınızın bakımını yapabilir, gereksiz dosyaları temizleyerek sisteminizi hızlandırabilirsiniz.

WashAndGo *.bak, *.tmp gibi dosyaları ve 0 byte olarak gözüken yanlış silinmiş yada silinememiş dosyaları bulur ve sisteminizi bu gereksiz dosyalardan kurtarır. Ayrıca Temp klasörünüzdeki linkleri de temizleyerek zararlı linklerden de kurtulmanızı sağlar. İnternet tarayıcınızın eski ön belleğini de temizler ve internet kullanımınızı da dolaylı olarak hızlandırabilir. Sistem hatalarını da tarayan program bulduğu hataları onararak en aza indirir.

Sisteminizdeki gereksiz olan tüm dosyaları temizleyen gelişmiş bir sistem temizleme aracı olan WashAndGo ile bilgisayarınız sabit diskinden yer tasarrufu sağlayabilir ve sisteminizi hızlandırırken güvenli bir şekilde kullanmaya da devam edebilirsiniz. WashAndGo tüm bu işlemleri yaparken program sistem güvenliğini riske atacak hiçbir dosyayı silmez. Yine de programın yedekleme özelliği ile olası veri kayıplarına karşı önlem alır ve istendiği takdirde geri yükleme yapılabilir.